Ало измамник спипан в Сандански призна за крупна измама в Гоце Делчев

Муле на ало измамници от сливенските села който е бил задържан в Сандански , освен измамите спрямо местни възрастни хора признал че е измамил и жена от Гоце Делчев –Вангелия П. живуща  в апартамент в Ж.К  ЮГ.

От неврокопчанката  ало измамникът   смъкнал сумата от 25 000 лева и златни накити по традиционната прилагана  схема ,че бил полицейски служител и жената  трябвало да му даде сума пари с които да  помогне за залавянето от полицаите  на група ало измамници които атакували  телефоните на възрастни хора от града .

Така  и Вангелия П. от Гоце Делчев оставила на уговореното място посочено й от измамника сумата от 25 000 лева и златните накити .

Случаят е от миналата година съобщиха магистрати от Сандански като увериха че вече е започнало дело срещу заловения ало измамник като в него той ще отговаря и за извършената измама  в Гоце Делчев .

Магистратите  от Сандански споделиха още ,че обвиняемият е наел софийски адвокат който да се опита  да го спаси от решетките заради здравословен  проблем че бил прекарал   инсулт за което съдийският състав е поискал експертизи и медицинско документи  твърдо решени да не се поддават на манипулации.

Така след самопризнането на задържания  в Сандански ало измамник възниква и въпроса колко ли още са измамените от него  възрастни хора в гоцеделчевско които от срам или други причини не са уведомили  органите на МВР .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене