ХОРОСКОП за 18 май

ОВЕН

Повишени са възможностите ви за активност в обществото и сферата на бизнеса. Някои от вас са притеснени по финансови причини, но не за дълго. В работата ви има проблеми, които днес ще ви притесняват, но те не са непреодолими и дори ще имате помощта от външни хора.

ТЕЛЕЦ

Събота идва с много проблеми за вас и ще бъдете доста нервни и неорганизирани през първата половина на деня. След обяд ще настъпи успокоение, делата ви ще вървят добре. В бизнеса някои Телци ще си позволят да извършат незаконни сделки. Ще ви дискредитират, очаквайте неприятности.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са спокойни и уравновесени в събота, който ще премине доста добре. Днес се извършват лични промени у вас, които се характеризират с разширяване на мирогледа и повишаване на личната толерантност. Добри контакти в бизнеса, придобивки, реализация.

РАК

Интересен ден е събота за Раците. Мнозина са раздвоени между надеждата и песимизма. Някои от вас изпитват големи затруднения на пари за елементарно съществуване. Активизира се творческата личност у вас и трябва да следвате интуицията си, която е най-верният ориентир за деня.

ЛЪВ

По своите предпоставки събота не може да се нарече успешен или неуспешен за Лъвовете. Изключение прави само любовният ви живот, където напрежението е по-голямо и не са изключени някои неприятности.

ДЕВА

Днес ще постигнете нормални резултати в дейността си – напредък в службата, реализация на интересите в бизнеса. Но положението е много деликатно, денят ще ви сблъска с препятствия, и ако проявите неустойчивост, успехите остават далеч. Действайте спокойно и бъдете настойчиви.

ВЕЗНИ

Най-големите неприятности за вас са във връзка с любовта. При някои тя е фатална и води до много разочарования. Внимавайте, бездната на страстите може да ви погълне и да последват низ от неприятности. Не споделяйте нищо за личния си живот, имате врагове, които ще ви причинят скандал.

СКОРПИОН

Днес Скорпионите демонстрират непреклонна воля за осъществяване на намеренията си, но на пътя ви има препятствия, които трябва да преодолеете. Не проявявайте слабост, това означава забавяне на някои дела или да пропуснете реализацията им. Вслушайте се в приятелски съвет.

СТРЕЛЕЦ

Събота е ден за придобивки при Стрелците и няма да се наложи да се борите с трудности, за да достигнете успеха. Имате силни покровители и те ще способстват за вашите блестящи достижения. Денят е особено благоприятен за вашите делови и лични контакти с приятели. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

КОЗИРОГ

През тази събота развитието на вашите дела започва успешно в началото на деня, но по-късно се появяват големи препятствия, които обричат действията на успех. Импулсивни и саркастични, Козирозите са склонни към ексцентричност, което ще доведе до неблагоприятни промени.

ВОДОЛЕЙ

Събота е ведър и успешен ден за Водолеите. Положителното влияние е тясно свързано с вас и действието му е категорично. Намирате се в печеливша позиция и придобивките са най-малкото, което можете да постигнете днес. Огромен успех имате в любовта, ще получите признание.

РИБИ

Днес ще се сблъскате с много неприятности и делата ви ще влязат в задънена улица. За преодоляване на неприятностите ще ви помогнат двама души, чрез намесата на които успешно ще се справите с всички трудности. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко.С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене