Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Яне Янев: Мая Манолова иска да назначи съдебен инспектор, обвързан с боса на ВИС-2 Георги Илиев

Зам.-шефката на парламента Мая Манолова иска да внедри поредното си протеже в съдебната система и ГЕРБ са единствените, които могат да парират опитите й, обяви санданчанинът Яне Янев.

Айше Бачевска от село Бунцево намушкана с нож в главата от снаха си

70-годишна жена от якорудското село Бунцево е намушкана с нож в главата от снаха си. Кървавата свада се разиграла вчера в ранния следобед, сигналът за инцидента е подаден към 16,30 часа. Село Бунцево се намира високо в Родопите и е на 15 км над Якоруда.

Над 1500 се явиха на кандидатстудентски изпити в Благоевград: 21-год. незрящ Феим Феим мечтае да учи право в ЮЗУ, записваха отговорите му на диктофон

21-годишният незрящ Феим Феим от Варна мечтае да учи право в ЮЗУ ”Н. Рилски” в Благоевград. Той беше сред 1500-те души, които се явиха на кандидатстудентските изпити в университета. Сляпото момче отговаряше устно на въпроси по история, като две преподавателки записваха на диктофон отговорите.

Кметът на Радомир Пламен Алексиев пътува с 1000 евро до Белгия и Англия за сметка на сина си, има 2 кредитни карти

Кметът на Радомир Пламен Станков Алексиев е декларирал кредит овърдрафт за 10 000 лв. по договор с Банка ДСК и кредитна карта за 10 000 евро, също от ДСК, в отчета си пред Сметната палата. Той е обявил и пътуванията си извън страната – в Белгия за 500 евро и във Великобритания, също за 500 евро, които са за сметка на сина му Станислав Алексиев.

Началникът на чистотата в Петрич Румен Калъпсъзов прави оперативка в барче, раздава по чифт найлонови ръкавици за уборка

Цял предиобед началникът на чистотата в петричкото кметство Румен Калъпсъзов прави оперативка на подчинените си. Забавният администратор, прословут с вицовете си, явно добре се справя със задълженията си, тъй като всичките му подопечни се пукаха от смях след всеки виц. На проведената планьорка бе обсъдена уборката на градския парк, който след дъждовете е потънал в шубраци и избуяла зеленина.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене