Печената крадла „Малката„ от Вълкосел изгърмя с дребна кражба на телефон, в съда ще отговаря за много кражби в Гърция и България

45 годишната Фатме Калфова по прякор “ Малката“ която е от сатовчанското село Слащен и е била омъжена в съседното село Вълкосел  е крадлата която преди дни сви мобилен телефон от питейно заведение в Гоце Делчев . Печената апашка изгърмя с дребната кражба на телефона и сега ще отговаря пред съда за множество извършени кражби както на територията на  България така и в южната ни съседка Гърция .

„Малката“ – Фатме Калфова след проведени издирвателни мероприятия миналият ден бе задържана от полицейски служители от РУ Гоце Делчев именно за извършената дребна за нейните възможности кражба на мобилния  телефон която кражба ще отприщи солиден съдебен процес за извършени  и други  многобройни кражби .По случая е образувано бързо производство.

45 годишната Фатме Калфова , позната като „Малката“ по документи се води вдовица . Била е омъжена във Вълкосел но мъжът й преди години се обесил .

В момента живее с не без известния Трендафил  от хаджидимовското  село Теплен ,известен с измамите си най-вече в Гърция.

Двамата са пословични комарджии и са  постоянни клиенти на  казината.

 Хората от  Слащен, Вълкосел и Теплен за  престъпната двойка  Фатме и Трендафил  говорят ,че са родени един за друг и ги оприличават на „Бони и Клайд“.

Топ Преса с интерес ще следи развоя на делото срещу  „Малката“  което  е мече образувано от РПУ Гоце Делчев  и предадено на Районен съд Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене