Само в Топ Преса!!! Истината за скандала между благоевградската плаймейтката Галина Атанасова и Митьо Пищова!

В местни сайтове бяха публикувани някакви неща които обаче не отговарят на истината, което се случва и доста често. Ние обаче решихме да ви представим нещата такива каквито са. Свързваме се по телефона с  плаймейтката Галина Атанасова, за да я поразпитаме за скандала.

 Галина, здравей! Търся те защото искам читателите на Топ Преса да прочетат истината, а не това което регионални сайтове пишат. Къде те откривам в момента и в какво настроение.

– Здравей, радвам се, че има медии като вашата, които се интересуват  от истината а не само от клюката. В момента съм в София и съм жури на един конкурс за красота. Настроението ми е малко, как да кажа… не е хубаво да се пишат такива неща. Аз разбирам медиите, че търсят сензацията и скандала, но да проверяват как точно стоят нещата.

От къде тръгна този скандал с  Митьо Пищова?

– Скандала започна преди великденските празници, той започна ди ми пише… На мен ми пишат много хора, постоянно! Отговарям почти на всички, хората ми пишат много мили неща. Но въпросния господин, направо започна с грубостите. Аз никога не съм си позволила да го обидя, докато той не спря да ме обижда. Точно заради това и публикувах снимките от месенджера. Той се подразни, че ме покани на някакъв конкурс които щял да организира и аз му отказах. След това започна да пише, че съм грозна, вампир и че не ставам за модел….

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Методи Байрактарски зам.председател на редакционния съвет на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене