Учениците в ПМГ „Яне Сандански“ поеха управлението на училището си

Това се случи днес – 9 май, който освен Ден на Европа, за поредна година бе и Ден на ученическото самоуправление в ПМГ  “ Яне Сандански“

Учениците взели участие в този ден бяха много ентусиазирани и вложиха изключително старание при превъплъщението си в ролята учители, служители и училищно ръководство. Денят започна с кратка оперативка на училищното ръководство за разпределяне на задачите между директор-заместник-директор и педагогически съветник. Под ръководството на директора беше обявен и конкурс за  най-приветлива стая като специална  комисия определи 10 а клас за победители. В 8 г клас – в часа по философия се състоя и открит урок на тема „Денят на Европа“,като за блестящото представяне учениците-учители получиха грамоти от ръководството на училището. Учениците-учители в осмите класове запознаха своите съученици с преимуществата на това България да е членка на Европейския съюз.

Организаторите на Деня на ученическото самоуправлението благодарят на всички ученици, които се включиха, подходиха сериозно и отговорно към днешното предизвикателства!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене