Дебора в обятията на Ангел

debora_1

Загадъчни снимки споделиха Ангел и Дебора в своите официални фейсбук страници последните няколко дни.Както се разбра по-късно, това са кадри от най-новия видеоклип на Деборакъм песента „Твоя”.

Главни герои в него са именно двамата изпълнители, които си разменят  любовни ласки, а зрителите стават свидетели и на общи интимни сцени.Дебора е по-сексапилна отвсякога в светлината на влюбена жена, а Ангел показва и страстта си към моторите.Стилът на видеото е романтичен с нежни цветове в естествена и непринудена обстановка в житата край Драгоманското блато. Видеото е дело на режисьора Йордан Петков.

“С Ангел сме много близки, често ходим заедно по участия. Той има много добри актьорски заложби и е луд по бързите скорости. Поради това реших да го поканя за мой партньор в клипа. “, сподели Дебора.

Интересна случка по време на снимките в старата къща е, когато подът пропаднал и Ангел спасил Дебора отнеприятна случка. Благодарение на бързата му реакция до инцидент не се стигнало.

“ Той е уникален човек. Знам, че винаги можем да разчитаме един на друг. Благодаря от все сърце за страхотното му участие  в моето ново видео . – каза певицата на “Ара мюзик“.

Сюжетът на песента разказва за момиче, което се бори за любовта на любимия, въпреки че не са един за друг.Идеята за текста е на Дебора, която наскоро е преживяла такава история.

„Твоя, знам че ще се боря,

слушай ще запаля този град,

но ще бъда твоя пак и пак.

Твоя, всичко ще съборя,

в сърцето ти ще изкрещя

само твоя или ничия.“

Премиерата на новото видео ще бъде днес от 13,00 ч. по Фен ТВ, както и в официалния канал на “Ара мюзик“ в Youtube – Aramusicbg.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене