Ще браним България и традиционните ни ценности

Войводите се хванаха на хорото навръх Гергьовден в Европейската столица на културата

Ще продължим да браним българския интерес – такъв, какъвто го разбираме – да браним България от нелегална имиграция, да браним България от двойните стандарти, да браним България от опитите да бъде разградено българското общество и традиционното българско семейство. Да браним България от мултикултурализъм и ислямски радикализъм, заяви в Пловдив водачът на листата на ВМРО – Българско национално движение за европейските избори Ангел Джамбазки.

Навръх Деня на храбростта и празник на Бълтгарската армия и християнски празник Гергьовден ВМРО пренесе концерта „Да се хванем на хорото“ в центъра на Европейската столица на културата – Пловдив и на него присъстваха четирима от кандидатите за евродепутати – Ангел Джамбазки, Александър Сиди, ген. Димитър Шивиков и Райна Дончева.

От ВМРО призовават българите да гласуват на изборите за Европейски парламент на 26 май.

Ангел Джамбазки доказа, че може да бъде най-активният евродепутат, човекът, който да спре двойните стандарти, човекът, който се опита да спре вредния за България пакет „Макрон“, обясни третият в листата на войводите Александър Сиди.

„Да се хванем на хорото“ е патриотичен концерт, който обикаля цялата страна. С него ВМРО дадоха старт на кампанията си на връх Великден в столицата под звуците на патриотична музика.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене