Уважаеми опозиционери, губите защото нямате обществената подкрепа! Време е за оставки!

Отхвърлиха жалбите срещу ОИК-Благоевград, депозирани заради отказа да отстранят от пост кмета Атанас Камбитов.

Определението бе постановено в Административен съд, писа информационна агенция www.toppresa.com.

Според съдия Саша Алексова делото се прекратява заради липса на правен интерес от оспорването. Делото бе заведено от общинските съветници Калоян Ханджийски, Злата Ризова и Валери Смиленов, Милан Богдански и от организатора на протесните в Благоевград Николай Кутанов. Припомняме, Общинската избирателна комисия в Благоевград, отказа да снеме кметските правомощия на Камбитов по казуса с фирмата му „Старт 2015“, в която е вписан през септември-октомври 2017 година като управител. Другите медии писаха – балонът се спука! Ние обаче ще кажем – и след пукането какво?

Слави Трифонов напуска телевезията щото е обиден на медийната среда. Дончо си остави бизнеса? Кутанов се жали от „Мерцедес“ – а си че животът е труден! Ризова пише че „змията хапе когато умира“, коствено признавайки че май тя е в ролята на змията. Въпросът е друг? Ако съдът беше отсъдил в полза на „жалещите“ се, Камбитов щеше да подаде оставка. Топ Преса пита ще подадат ли оставка Дончо Тъпото и Златка Мулатка от общински съвет? Кой и как ще понесе отговорност? Ще се извинят ли Ники Кутанов, ще се извини ли Сашо Джолана и човекът на Слави – Свиленов за това че с епровалиха? Ще има ли отговорност за всички, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ОСНОВНА ПРИЧИНА ЗА ПОРЕДНИЯТ ИМ ПРОВАЛ Е ЛИПСАТА НА ОБЩЕСТВЕНА ПОДКРЕПА. Ризова и Дончо от година и повече организират кампания след кампания а ги подкрепиха само шайка политически трупове и изхвърлени от обществото.

Каква е истината? Пет – шест човек аразиграват цял Благоевград и някои медии прекалиха в угодията на циркаджилъците им. Време е за всекиго да се поиска сметка за делата, щото В БЪЛГАРИЯ СТАНА МОДЕРНО ДА СЕ РЕАБИЛИТИРАШ ОТ ВСИЧКИ ПРЕГРЕШЕНИЯ ЩОМ МИНЕШ В ОПОЗИЦИЯ. 

ТОП ПРЕСА ПОДЕМА КАМПАНИЯ СРЕЩУ ОПИТА НЯКОИ ОТКРОВЕН ИПРЕСТЪПНИЦИ И ЛИЧНОСТИ С НИСЪК МОРАЛ ДА МИЯТ ИМИДЖА СИ И ДА ПРИКРИВАТ ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СПРЯМО ОБЩЕСТВОТО ОБЯВЯВАЙКИ СЕ ЗА ОПОЗИЦИОННИ РЕВОЛЮЦИОНЕРИ! ТОВА Е НЕДОПУСТИМО!

бел ред : ПИТАМЕ ПУБЛИЧНО ЗЛАТА РИЗОВА – КАКВО И Е МНЕНИЕТО ЗА АФЕРАТА АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ СВЪРЗАНА С БИВШИЯ ГЛАВЕН АРХИТЕКТ НА БЛАГОЕВГРАД? ЗАЩО Н ЕВЗЕМА СТАНОВИЩЕ ПО СКАНДАЛА?

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене