Без категория

Местния печат

печат

„Струма“

Цистерна уби 26-г. работник на бензиностанция край Гоце Делчев, оставя малко дете сираче

Млад мъж загина на място, след като бе затиснат от цистерна. Зловещият инцидент стана вчера около обяд на бензиностанция на изхода от град Гоце Делчев.

Селище, разрушено при аваро-славянските нашествия, и монети от времето  на Каракала, Юстин и Юстиниан откриха при разкопки на АМ „Струма“ край Дупница

Над 200 монети са открити при археологически разкопки край Дупница. Това каза научният ръководител на обекта Дойчин Грозданов.

Крадци вилняха в черешови масиви, сред жертвите и кметицата Здр. Тонева, ошушкаха и 3 дка масив на бившия СДС депутат от Дупница В. Христов

Крадци обраха черешовите масиви в землището на село Дяково, община Дупница. Те пристигат с леки автомобили, натоварени с десетки празни касети. Избират най-хубавите места с най-хубавите череши, берат бързо, товарят и бягат.

43-г. шофьор загина в сблъсък на в ТИР-а, режат кабината, за да го извадят

43-годишен шофьор на ТИР загина в Конявската планина вчера около 16 часа при тежка катастрофа между два товарни автомобила. Починалият Иван Д. от София е водач на български ТИР, загинал е след челен сблъсък с македонски шофьор на един от най-тесните обратни завои в Конявската планина, на пътя между Кюстендил и София.

“Вяра”

Изповед на една майка: Лелята на разстреляния Ангел Стефанов-Гяволето – Ефросина хвърли бомба в „Социални грижи” – Дупница: Бях приемна майка, обикнах момиченцето, обвиниха ме, че го гледам за пари, а спазариха сестричката й с проститутка №1 на Югозапада

Лелята на показно разстреляния пред едно от жилищата на Братя Галеви Ангел Стефанов-Гяволето – Ефросина Георгиева направи шокиращи разкрития за проститутка от района на Дупница и Сапарева баня, която всяка година ражда, за да получава пари от приемни родители, от социални грижи и от случайни мъже. Първо Ефросина Георгиева помоли за анонимност, но завчера набра смелост и застана с лицето си пред обектива.

Старши специалистите от общината Катя Младенова и Соня Милошова, заедно с инспектора от пожарната Пламен Янев атакуваха апартамента на доктор Бонев, той не отключи

Зам.-шефът на общинската болница в Дупница и председател на ловците и рибарите доктор Крум Бонев за пореден път не пусна общински служители и пожарникари в дома си за проверка по сигнал за незаконни реконструкции по апартамента си в центъра на Дупница.

Бившият губернатор Владислав Стойков се върна на работа в Инспекцията по труда

Бившият областен управител на Кюстендил инж. Владислав Стойков започна работа в Главната инспекция по труда в София. Бившият губернатор се върна на предишното си място, където работеше, преди да бъде назначен за губернатор през февруари 2012 г. Междувременно Стойков кандидатстваше за поста шеф на Инспекцията по труда в Кюстендил, но впоследствие не се яви на интервюто.

Нови грозни скандали в пернишкия минипарламент: Съветниците на ГЕРБ пробваха да свалят зам-шефа на ОбС Десислав Аспарухов, напънът им не мина и той отиде да пие кафе, вместо да работи в залата

За пореден път Общинският съвет в Перник стана вчера арена на грозни скандали. „За съжаление ставаме свидетели на едно грозно политическо надцакване, аналогично на това в Народното събрание, което ние пренесохме на местна почва”, заяви председателят на местния законодателен орган Милан Миланов.

Разследват трудова злополука в складова база на „Петрол”: Цистерна премаза 26-год. Мустафа Пачеджиев на бензиностанция в Гоце Делчев, оставя сираче на 2 г.

Цистерна премаза 26-годишния Мустафа Пачеджиев в складовата база на бензиностанция на „Петрол” на входа на Гоце Делчев при трудова злополука. Нелепата смърт на младия мъж потресе гоцеделчевци и хората от родното му село Дебрен, Гърменско.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене