Без категория

Местния печат

печат

„Струма“

Известен разложки адвокат арестуван, съпругата му потърси помощ в Спешен център

Известният разложки адвокат Пламен Щерянов е задържан вчера малко преди 9:00 часа след инцидент със съпругата му. На Мария Щерянова е оказана първа помощ в Спешен център – Разлог, тя е отказала хоспитализация в МБАЛ и по собствено желание е напуснала болницата.

Изкараха за 2 часа от болницата изнасиленото 15-г. момиче и го сгодиха за насилника

Изнасилвачът от кв. „Гиздова махала“ в Дупница излезе от ареста и се сгоди за 15-годишната си жертва. Даниела Ч. още е в болница, завеждащият отделението я пуснал за два часа, за да се сгоди, след което момичето се върнало в болницата, където бе прието в шок след жестокото изнасилване.

С пълно мнозинство от 33 гласа „за“ Ю. Гошев остава начело на БСП в Благоевградско

Областният лидер на БСП в Пиринско Юлиян Гошев получи пълна подкрепа при вота на доверие, на който се подложи по време на вчерашното заседание на областния съвет в Благоевград

Бисер Богданов глобен 400 лв., извини се на полицаите за обидата „шибани…“

Бисер Богданов бе глобен 400 лв. заради обиди към благоевградски полицаи. Вчера шефката на РС-Благоевград Екатерина Николова го призна за виновен за това, че на 29 май около 22:30 часа пред бар „Рандеву“ нагрубил полицаите, които му поискали за проверка личната карта.

“Вяра”

15-годишна девственица в нощта след годежа се озова в АГ отделение в Дупница, тъстът Цветан Таков: Зет ми е много надарен, иначе проблем няма, вдигаме сватба

В къщата на семейство Зоя и Цветан Такова вчера имаше годеж. Информацията в благоевградски ежедневник за брутално изнасилване се оказа брутална измишльотина. Семействата на двамата влюбени – 15-годишната Дани и 19-годишния Иван, се събраха, за да уточнят дата и списъка на гостите. Булката ще има над 10 шафери, десет са братчетата и сестричетата й. Те вече си избират рокли и костюми.

Виктория и Ивайло Якимови пиха 48-градусова ракия на сватбата си в Кюстендил, булката и кумата Анита се надиграваха на хората

Ивайло Якимов и възлюбената му Виктория се венчаха пред стотина свидетели в Кюстендил. Двамата имат дългогодишна връзка и най-накрая се решиха на една от най-важните стъпки в съвместния си живот.

ОбС шефът на Бобов дол Огнян Зарев с доходи от 118 343 лв. ръчка опел за 1600 лв., държи влог от 5 бона на името на жена си

Председателят на ОбС в Бобов дол Огнян Кирилов Зарев е декларирал в годишната си декларация пред Сметната палата лек автомобил „Опел Вектра” на стойност 1600 лв., придобит 2013 г. Той притежава влог от 5000 лв. на името на Гергана Руменова Зарева, придобит от наследство, а в графата „Годишна данъчна основа за доходи от трудови правоотношения, извън тези за заеманата длъжност” е декларирал доходи в размер на 118 343 лв.

Служебна брадва: Двете служителки на паспортния отдел в РУП-Петрич принудени да подпишат за 4-часов работен ден

Двете служителки на паспортния отдел при РУП-Петрич от вчера са с нови трудови договори. Те са подписали доброволно, че са съгласни на промените в трудовите си договори. Така получаваната досега заплата от около 640 лв. ще падне двойно, твърдят от полицейското управление. Трудовите договори обаче тепърва ще минат на одобрение пред ръководството на ОД на МВР-Благоевград.

Съпругата на бизнесмена Стоян Димов-Чуруко започва работа в Агенция на риска към БАБХ-Петрич

Карамфила Димова, съпруга на бизнесмена Стоян Димов-Чуруко, започва работа по трудов договор към Областната дирекция за безопасност на храните-Петрич. Очарователната Катя, както е позната на повечето петричани, е получила заветния параф от столичния директор на БАБХ Моллов. Шефът на ОДБХ- Благоевград Михаил Бащавелов също е сложил своето „да” и тя става негова подчинена.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене