Безспорно качество на продуктите в супермаркет „СТОМИ“ установиха инспектори от Безопасност на храните!

С наближаването на Великденските празници започнаха и масови проверки на търговските обекти от Областна дирекция по безопасност на храните. Инспекторите са с препълнени графици и правят планови и изненадващи проверки. Покрай празниците зачестяват и проверките по сигнали на граждани.

Екип от отдел „Контрол храни“ от ОДБХ – Благоевград направи проверка в магазин „Стоми“ в кв. Струмско. Четирима инспектори от отдела изненадващо влязоха в търговския обект. Проверката проведе главен инспектор д-р Янчев, в компанията на неговите колеги д-р Томов, д-р Джогова и д-р Тешевска.

Упълномощено лице от магазина оказа съдействие на инспекторите във физическата и документалната проверка.  Стоките, които бяха обект на проверка са яйцата, козунаците, агнешкото и боите за яйца.

Инспекторите провериха и всички здравни книжки на служителите на магазина, при които също нямаше нарушения. Така, след извършена физическата и документалната проверка, магазин „Стоми“ се оказа  напълно изряден.

В магазина хранителните стоки не се застояват, често няма време те да бъдат наредени по рафтовете…. от рампата се внасят на пале, а от палетата хората просто разграбват дадената стока. Това дразни особено конкуренцията. Цените също са фактор, който не е за пренебрегване. Хора от всички квартали идват в „Стоми“. Проверките за качество са хубаво нещо, те само могат да докажат, че качеството тук е безспорно! Съобщи за Топ Преса  пиарът на магазина…

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене