Стана факт нещо което Топ Преса пророкува преди 4 месеца

Топ Преса - югозападният таблоид

Топ Преса

В БСП, който спечели изборите става кмет, а който загуби депутат.Това каза за местна медия общинският председател на „Коалиция за България“ в Благоевград д-р Владимир Пандев.

Той даде за пример, бившият градоначалник на Благоевград Костадин Паскалев,  който спечели местните избори за кмет в Областния център през 2007-2011 година. Примера за, който не спечели изборите в БСП става депутат,  Пандев посочи Народния представител от „Коалиция за България“ Емил Костадинов и лидерът на столетницата Сергей Станишев.

По думите на д-р Пандев се разбира, че той „глади панталона“ за водач на кандидатдепутатската листата на БСП от Област Благоевград за предсрочните парламентарни избори нещо което вестник Топ Преса разкри точно преди 4 месеца при това едно към едно с изнесеното преди дни от д-р Пандев. Във фебруарският ни брой също така лансирахме версията, че ако все пак бъде пропъден от листата Паскалев стремглаво ще се насоми към кметския стол догодина на местните избори.

Припомняме, че д-р Пандев е общински председател на БСП-Благоевград, бивш Общински съветник в местния парламент, като напусна ОбС-Благоевград заради това, че оглави най-голямото Здравно заведение в Пиринско МБАЛ-Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене