ВИДЕО: Азис на финала на гръцкото „Като две капки вода”

Kostas Doxas as Azis

Азис стана участник в последното издание за сезона на  гръцката версия на предаването „Като две капки вода” (Your Face Sounds Familiar), което се излъчва по ANT1. Това се случи, защото един от финалистите – певецът Костас Доксас получи задачата да се превъплъти в образа на българската звезда.

В последните години топизпълнителят на Diapason Records доби огромна популярност в Гърция. Две от неговите песни – „Сен Тропе” и „Хоп” имат кавър версии в изпълнение на едни от най-популярните имена на тамошната музикална сцена – Панос Киамос и Йорос Тсаликис. И двете парчета са много обичани от публиката в южната ни съседка. Разбира се, не само заради тези две песни, но и с уникалния си стил Краля на попфолка предизвиква огромен интерес сред гръцките медии. Паралелно с това, непрекъснато получава предложения да изнесе концерти там.

Ето защо, когато на финала на гръцкия вариант на предаването „Като две капки вода” изпълнителят Костас Доксас се появи на сцената с песента „Сен Тропе”, обра овациите на публиката. Докато пееше на български език, което със сигурност не му е било лесно, той показа и завидни танцувални умения. В крайна сметка съвсем малко не му достигна, за да спечели шоуто. Но все пак изпълнението му си остава едно от най-запомнящите се в целия сезон на Your Face Sounds Familiar.

 azis_

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене