Знаехте ли, че Тодор Колев има магазин в Благоевград?

„Няма война за имотите на Тодор Колев. Това са вече шест години от неговата кончина, моля ви, недейте така. И аз не съм в Гърция, а живея в апартамента на покойния си мъж, който иска, да ме намери.“

С тези думи вдовицата на големия актьор Тодор Колев – Мария, се обърна към пресата, за да разсее слуховете, че семейството не може да си подели имотите на покойния комик, а тя „крие ключовете за тях от децата му“. „Това не отговаря на истината и аз не искам да се впускам в повече коментари“, сподели още Мария.

Според публикации дъщерята на Тодор Колев – Албена, и синът му Александър не могат да влязат във владение на наследството си въпреки решението на съда от края на 2018 г., с което се разпределят частите за всеки от тях.

Още от 2017 г. те опит­ват да си поделят наслед­ството на великия комик, но връзката помежду им изглежда като развален телефон. Пред съдия Сте­фан Шекерджийски адво­катите и на двете страни заявиха, че клиентите им са правили опити да се свържат по телефона един с друг, но се оказало, че „няма връзка с този но­мер“. „Няма такова нещо, аз живея в София, а не в Гърция“, сподели Мария.

Спо­ред съда имо­тите, които делят Коле­ви, са доста – апар­тамент и два гаража в сто­личния квар­тал „Хла­дил­ника“, където голе­мият актьор пре­кара последните години от живота си, както и магазин в Благоевград. Софийските имоти са в близост до го­лемия търгов­ски център, който един­ствен може да се похвали със станция на метрото. Подземният гараж е от 17,3 кв. м, купен заедно с мага­зин от 20,9 кв. м от актьора през 2005 г. от фирмата, построила ця­лата коопера­ция, която по това време е имала идея да направи подземен мол, свързващ хотел „Хемус“ с РУМ „Черни връх“.

„Нямаме абсолютно ни­какви спорове относно апартаменти и пари. А как­во и как сме си поделили, е въпрос, който не бива да се обсъжда извън семейство­то“, сподели от своя страна и дъщерята на Тодор Колев – Албена.

Вестник “ Топ Преса“

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене