Без категория

Местния печат

печат

„Струма“

Кметът Камбитов уволни дисциплинарно шефката на отдел „Общинска собственост“ Ели Лазарова за нарушения и серия жалби

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов е уволнил дисциплинарно началника на отдел „Общинска собственост“ Ели Лазарова, официалният мотив е системно несправяне със служебните задължения и множество оплаквания и натрупани жалби срещу отдела.

Бившият футболист на „Пирин“ К. Томанов – Капи се удави в езерото в центъра на Разлог, гърци, свидетели на инцидента, не посмели да влязат във водата

Бившият футболист на „Пирин“ Разлог Костадин Томанов – Капи се удави езерото пред ресторант „Мурата“ в градската градина на планинския град.

6 даровити деца от Сандански с по 1700 лв. стипендия

Шест даровити ученици от Сандански ще получат едногодишни стипендии за класиране на национални, международни конкурси и състезания през настоящата учебна година.

50-г. жена, покосена от инфаркт на нивата, изпадна в клинична смърт

50-годишна жена от Рила получи инфаркт на нивата си и изпадна в клинична смърт. Инцидентът станал вчера на обяд, когато температурите на открито бяха около 28 градуса.

“Вяра”

Бивш механик осъди РДНСК-Югозападен район заради теч от незаконни реконструкции в блока на съседа си Крум Бонев

Вече 13-а година пенсионер, бивш машинен инженер от металургичния комбинат „Кремиковци” и ТЕЦ „Бобов дол” води съдебна битка с управителя на МЦ „Асклепий” Крум Бонев заради понесени материални щети на апартамента му в блока при светофара на ул. „Николаевска” в Дупница.

Д-р Владимир Карастоянов: Аз издавах медицинските удостоверения на пребитите от Галеви, затова съм мишена

Смъртта на Николай Радев-Отвертката е нещастен случай, ние отидохме да спасим Владимира, заяви Иван Карастоянов в предаването на Люба Кулезич. Той гостува заедно с баща си Владимир Карастоянов и адвоката им Марин Марковски.

Шефката на отдел „Общинска собственост“ в Благоевград Ели Лазарова уволнена дисциплинарно

Бившата шефка на отдел „Общинска собственост”, сега началник на отдел в община Благоевград Ели Лазарова е уволнена дисциплинарно. Заповедта й е подписана от кмета Атанас Камбитов в края на последния работен ден от миналата седмица. Големият брой оплаквания от граждани и нарушения по служба са причина за радикалната мярка, обясниха от пресслужбата на общината.

Летен вирус тръшна на легло седем деца от Сандански на зелено училище в Банско

Стомашен вирус тръшна на легло седем ученици от Сандански през уикенда, които били на зелено училище в Банско. 13-годишните деца се почувствали неразположени още с пристигането си в курортното градче в събота към обяд. Пет от тях се оплакали на ръководителите си, че имат силни стомашни болки и повръщат, останалите две казали, че изпитват общо неразположение и отпадналост.

Момче на 10 г. от разложкото село Бачево в критично състояние след падане от каруца

10-годишно момче от разложкото село Бачево пострада тежко при падане от каруца. Малчуганът е транспортиран по спешност за „Пирогов” със счупен череп и множество охлузвания. Инцидентът с детето станал в събота около 19:00 часа. Момчето заедно с още няколко свои приятелчета се качило да играе на каруцата на техни съседи, в която бил впрегнат кон, информираха запознати.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене