Поредна къща за гости и хотел ще строи в Марчево фирмата на гоцеделчевския бизнесмен Валентин Четрафилов

Фирмата на гоцеделчевския бизнесмен, Валентин Четрафилов „Валентино ПМГВ“ ООД със заповед № 142  от 09.04.2019 година на кмета на община Гърмен  Минка Капитанова получи разрешение за изработване на проект за изменение на подробен устройствен план за застрояване на поземлен имот № 048037, в местността „Голек“ в землището на село Марчево с ново предназначение на имота –за къща за гости и хотел.

Заложените показатели в проекта за  Устройствената зона , изменението на ПУП-па  и строителството са плътност до 60%, кинт до 1,2, височина до 15 метра и озеленяване  40 %. Усазавията в заповедта гласят ,възложителят да съгласува  проекта за застрояване и проекта за изменение проекта за подробен устройствен план – за регулация със заинтересованите централни и  териториални администрации, а при необходимост  и със специализираните контролни органи и експлоатационни дружества по реда на чл. 127,ал.2и чл. 128ал. 6 от закона за Устройството на територията.

Идеята на Четрафилов  е да построи ваканционен комплекс, селище за отдих и релакс с игрища и терени за спорт и голям паркинкг.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене