ПРЕМИЕРА В ТОП ПРЕСА: Ирена и Александър – „Обещание“

Днес ви срещам с Ирена и Александър, които съвсем наскоро пуснаха новото си видео „Обещание“. „Обещание“ е новият проект на семейния дует. Баладата е по музика и аранжимент на Diamond Beat Production. Текстът е написан от Анастасия Мавродиева. Режисьор на видеоклипа е  Явор Йовков, оператор – Жоро Марков. Гримът е поверен на Никола Иванов, а косите са на Теофана Кирилова. Това е първият съвместен проект на изпълнителите като самопродуциращи се артисти, след раздялата им с Ара Мюзик.

 

– Разкажете първо защо напуснахте една от най-големите музикални компании?

– Ние не сме в Ара мюзик от почти половин година , в добри взаимоотношения сме , но просто нещата не се получаваха там , Явно сме имали различно виждане на нещата . Гледали сме в различна посока. Но живи и здрави сега ще се самопродуцираме и първия ни проект е баладата „Обещание“ .

– Защо казвате, че песента е много специална за вас?

– Да, тази балада е много специална за нас . Тя беше направена преди две години от Diamond Beat Production и искахме да я пуснем за сватбата ни, понеже тя е точно с такова послание към влюбените. Текста на песента е уникален , това е може би най-истинския текст , който сме изпели до сега и най-много се доближава до нас и нашия живот в реалността 🙂 Всичко , което се случва в песента от музиката , текста , до видеоклипа е наша идея.

– Как се чувствате като сами сте си продуценти?

 – За първи път се чувстваме свободни да изразим нашето виждане за целия муз. проект. И според мен така трябва да е – изпълнителят е този , който може да си представи най-добре как трябва да изглежда , как трябва да изпее песента , какъв трябва да е видеоклипа и т.н.

– Песента в момента жъне големи успехи…

– Радваме се, че песента се харесва страшно много. Всички коментари, които получаваме са само положителни. А за нас изпълнителите това е най-голямата награда. Значи сме си свършили работата както трябва:) Когато правиш нещо с толкова усилия , желание и страст нещата няма как да не се получат. Човек трябва да дава много , за да получи . Благодарни сме на Бог , че сме живи и здрави , имаме прекрасно семейство , уникално детенце и подкрепата на близките ни….

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене