СЕНЗАЦИЯ! Гей ОПГ зад машина за рекет на Моника? Нова медийна групировка удря едрия бизнес на България! В схемата и действащ политик!

Влиятелна дама, половинка на настоящ действащ политик, но изпадащ от борда, известна с фриволния си живот и факта, че има доста влиятелни мъже в личния си шорт лист, е най-новата мода в медийния бизнес на България. Дамата, с прякор „Моника Люински“, е впрегнала здраво гей лоби, за да изнудва, рекетира мастити бизнесмени с кални машини, наречени „интернет медии“. Подборът на анално податливи журналисти – ветерани в играта, не е случаен, все пак педалите знаят много, а и не малко хора от властта са такива и поддават на новата медийна ОПГ.

Основен източник на информация на въпросната ОПГ е агенцията за обществени поръчки. Следи се кои фирми печелят пари от държавата и се удря по репутацията им. Целта е една – тлъста комисионна от взетото. Така например, ако някой е взел 1 500 000 лева, Моника и педалската й банда искат десет процента или договор за медийно обслужване от 150 000 лева на година. В играта са и местни журналисти от регионални сайтове, също изхвърлени от борда, и известни със своите рекетьорски умения. Трибун бг успя да улови кореспонденция между дупнишка журналистка, известна с прякора „Лида Минета на Галеви късмета“, която пък посочвала бизнсемени от нейната област за „опраскване“.

Съвсем скоро очаквайте имена, факти  и скандални кореспондеции… Как ни мачкат медийните гейове и елитни журналистически проституки!? СКАНДАЛЪТ Е СТРАШЕН!

Източник: tribun.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене