9 ГОДИНИ ВЕСТНИК „ГРАДЪТ“! ГОДИНИ СВОБОДА!

НЕ МОЖАХА ДА НИ СЛОМЯТ!

Нямаше ни! Тези, които имаха интерес, се постараха да ни забравят! Но не и верните читатели на вестник Градът! На 9 март вестник Градът навърши точно девет години от своето създаване. Девет символизира осемте стъпала около цикъла на живота плюс неподвижния център. Египтяните виждали в неподвижния център Ра, господаря и властелина на деветте божества на Ану. Девет са музите, девет са и месеците на бременността, период на подготовка за вътрешно творческо узряване.

Е, ние се чувстваме умрели и готови за следващата фаза. По-силната. Нашите врагове, тези, на които вестник Градът развали схемите и ги кара ежеседмично да се страхуват от нашите страници, спечелиха битката си и ни нямаше близо три месеца. Но войната бе спечелена от нас, вестник Градът победи и ще го има.

Няма да скрием, че в екипа ни имаше вмъкнати „тролове“, които се опитваха да саботират дейността ни, напуснаха и отидоха да работят за други, Чисти сме и сме по-силни! Отново сме в играта, отново сме тук! И нямаме намерение да мърдаме от първото си място на водеща медия в региона на град Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча. Битката продължава!

Вяра Илиева

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене