Злата Ризова – политика с лъжи не се прави! С ФОТОШОП И ФЕЙСБУК МАНИПУЛАЦИИ ЗЛАТКА МУЛАТКА ОТ ОБС – БЛАГОЕВГРАД, СЕ СТЯГА ДА ПРАВИ СВОЯ ЛИСТА НА ЗАДАВАЩИЯ СЕ МЕСТЕН ВОТ!

фалшиво!!!

Топ Преса доказа, че пушекът от комина на фирма „РУБИН 08“ ООД гр. Благоевград е фалшив. Много лош Photoshop, ниско ниво на познания е имал човека фалшифицирал снимката. Постоянно четем за „РУБИН 08“, едва ли не тази фирма е най-грешната в Благоевград. Позната на всички, като име но не и като дейност. Ние от Топ Преса си направихме труда да разберем какво прави фирма „РУБИН 08“ ООД.

Рафинирано слънчогледово масло „Рубин“ е висококачествен продукт произведен от „РУБИН 08“ ООД гр. Благоевград. Предметът на дейност на дружеството включва производство на рафинирани и нерафинирани масла, слънчогледов шрот, бутилиране на рафинирани масла, изкупуване и производство на селскостопанска продукция, търговия, съхранение и експорт както на зърно, така и на бутилирани и наливни слънчогледови масла за Западна и Източна Европа, и Арабските страни като Ирак и Сирия. Бутилираното олио „Рубин“ е марка, която отговаря на всички европейски норми и химически анализи. Всяка една партида, произведена от предприятието се дава за изследване в неутрална лицензирана лаборатория, като Булгарконтрол, за химически анализ на произведения продукт. Сертификатът, издаден от Булгарконтрол важи в цял свят и е доказателство за високо качество. Цеховете за производство и бутилиране на олио „Рубин“ са оборудвани със съвременна техника и работят по класическата технология за производство на масла. Бутилиращата линия е напълно автоматична с капацитет 96000 бутилки за 24 часа.

Така, тук е момента да подчертаем, че собственикът на „РУБИН 08“ ООД не плаща реклама във вестник Топ Преса. Ние самите не сме го търсили за реклама, ние го потърсихме за да разберем истината, след като видяхме манипулирани снимки с добавените черни пушеци.

„РУБИН 08“ ООД гр. Благоевград подържа IFS Versio 6.1, за управление на храни сертификат, който важи в  цял свят, а одита е от Франция….

Целия материал четете  в печатното издание на Топ Преса

Топ Преса пита: Коя от благоевградските медии се интересува само от мнението на Злата Ризова?

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене