Предложиха повече и разнообразни дейности за „Кураж”

Дружеството на инвалидите в град Симитли „Кураж” отчете дейността си за последните 12 месеца и планира дейности и инициативи за настоящата година. Годишното отчетно събрание на дружеството се проведе в заседателната зала на община Симитли. Приветствени слова към присъстващите членове и гости отправи председателят на клуб „Кураж” София Попниколова.

Председателят на дружеството на инвалидите Симитли продължи с организационната работа през годината. Обсъдени бяха всички извършени дейности, разходи и приходи, които има дружеството. Разказана беше дейността на клуба, която за съжаление тази година се оказа не толкова разнообразна. Членовете обсъдиха нови предложения за следващата година и ги подложиха на гласуване.

Дадена бе и възможност всеки от присъстващите да постави въпроси, част от които бяха насочени към представителя на Общинска администрация – Симитли, заместник –кметът Евгения Георгиева. Тя се постара да бъде максимално полезна и да отговори на всички питания на членовете на дружеството. Даде идеи за промяна и интересни дейности на клуб „Кураж” и разнообразие в ежедневието им.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене