Хороскоп за 21 март

ОВЕН

Днес вашето внимание е раздвоено и мнозина са колебливи в действията си. Не ви липсва борбеност, нито възможности за реализация, но те остават неоползотворени. Гневът и безпокойството надделяват днес и ви водят към грешки.

ТЕЛЕЦ

В четвъртък под Телец се преплитат няколко звездни влияния, които характеризират цялостно вашия ден. Едни от вас ремонтират дома си, извършват смяна на интериора и създават желания уют. Други от знака решават лични въпроси, свързани със сигурност и делова активност.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците в четвъртък могат да постигнат значителен напредък в реализацията на съдружни дела. Със същия успех се ползват и контактите, деловите пътувания, професионалното договаряне и преговорите. Не трябва да прибързвате в нищо и не отхвърляйте съветите.

РАК

На преден план изпъкват въпроси, отнасящи се до наследство, и мнозина от вас ще бъдат ангажирани с разрешаването им днес. Опитите на някои да постигнат разбирателство с роднините в тази връзка няма да реализират желания ефект и ще се наложи да прибегнете до съд.

ЛЪВ

Днес много от родените под Лъв действат решително и даже сурово, за да постигнат желанията си. Не са малко и онези, които ще си послужат с власт или сила, но такива методи са обречени на временен успех, който няма да ви удовлетвори. Не бързайте и обмисляйте действията си последователно.

ДЕВА

Четвъртък е един от спокойните дни за вас и макар че при мнозина ще възникнат локални конфликти, ще ги отминете без внимание и ще предпочетете да употребите деня за градивна дейност. Сега е много удобно време за преценка на извършеното до момента и вземане на решения за бъдещето.

ВЕЗНИ

Днес Везните са много внимателни на работното си място, но личи и известно безпокойство у вас. За някои представители на знака то се свързва с покана, която се надяват да получат от шефа си за преквалификация след съответното обучение. Дайте на ръководителя си възможност ясно да разбере целите и стремежите ви.

СКОРПИОН

Вашият интензивен живот в последно време се разгръща на ниво контакти и мнозина разполагат със солидни връзки. Много вероятно е днес някой от приятелите ви да помоли за услуга, която можете да му направите чрез трети човек. Преди да се съгласите да я направите, обмислете добре струва ли си.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са инертни днес и до голяма степен своеволни, с изразително желание да демонстрират независимост. Някои ще изоставят задълженията си, за да се отдадат на бездействие. При други тенденцията е тъкмо обратната – агресивност и стремеж към власт. И в двата случая се разминавате с реалността и не е изключено сами да си навредите.

КОЗИРОГ

Днес мнозина от Козирог са невъздържани и ще проявят безцеремонност към някои от околните. Няма съмнение, че ще имате основателен повод за това, но ако отминете факта с дребна забележка, няма да утежните обстоятелствата. За други четвъртък е плътно ангажиран и делата ви вървят успешно. Ще се изтощите от решаването на много незначителни задачи.

ВОДОЛЕЙ

Без опасения от провал можете да разчитате на приятелската помощ, която сега за мнозина ще бъде съществена. Тревогите у някои по повод личните дела ще бъдат видими и околните ще се интересуват каква е причината. Възможни са парични или други придобивки, както и пътуване през деня, дори да е на близко разстояние, което ще ви разсее от ежедневните ви дела.

РИБИ

Четвъртък е положителен ден за Рибите и мнозина ще имат добра делова реализация, но по финансови въпроси е възможно да не постигнете задоволителна печалба, или поне онова, което сте очаквали. Специално днес трябва да бъдете по-внимателни при сделки и финансови контакти, тъй като не е изключено да последва и някаква загуба.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене