Десетокласничка от Рибново – отличничка  ,пристана  на любимият си, двете семейства вдигнаха голяма сватба за децата си, целият клас  с класния Ибрахим Къдриев красяха два дни  сватбата

Десетокласничка от Рибново на 16 години стана булка , два дни продължи сватбата на красивата двойка Ферде Кичукова и Феим Кескинев .

Дни преди сватбата  къщата на младоженеца  бе подредена с чеиза  на „малката“ булка  който дом се превърна в истинска приказка за младото семейство .

 Два дни цялото село Рибново , и много гости от региона ,страната и чужбина празнуваха  решението на прекрасните млади хора да свият свое гнездо и да свържат живота си в семейство . Неотлъчно до младоженците бе прекрасният десети клас на Ферде Кичукова заедно с класният им ръководител Ибрахим Къдриев  с който   клас и съученици тя се раздели ,но  с  твърдото решение  да завърши средното си образование като частна ученичка .

За Ферде , учителите и класният й ръководител   Ибрахим Къдриев коментираха , че е сред отличниците на училището и класа . Въпреки сватбата  обаче  през май 2021 година  Фериде   ще бъде на абитуриенския бал  на класа си заедно със съучениците  с които също ще празнува завършването на средното си образование.

 Младоженецът Феим Кискинев е  на 21 години . С Ферде  имали връзка от преди няколко години . Той работел дълги години в Италия  но въпреки, че рядко се виждали, двамата успели да запазят любовното огънче  , заради  която любов в крайна сметка вчера двамата преживяха заедно  най- красивият си сватбен ден  .

От тук нататък Ферде ще следва съпругът си и най- вероятно заедно ще  ходят  на сезонна работа в Италия , коментират близки на момичето .

 Родителите и на Ферде и на Феим също изцяло  подкрепиха  младото семейство което сроди двата рибновски рода Кискиневи и Кичукови  и ги събра на голямата сватба .

Много и дълги  хора и наздравици  изобилстваха и през двата сватбени дни в домовете на родителите на младите  . Площадът и ресторанта на Рибново също бяха   препълнени с празнуващи  сватбата на Ферде и Феим   която ще се помни още дълго време . Ферде  бе много щастлива  и от това ,че успя да се види и като типична булка от Рибново  и като  „нагиздена  гелина“ по стария   рибански обичай .

 Цялото село Рибново , учителите , съучениците и многото гости на сватбата, пожелаха на младото семейство , дълъг семеен живот, много любов и разбирателство, прекрасна челяд  да  оглася  с детски гласове прекрасният им дом и да са живи и здрави заедно до дълбоки старини.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене