Удар на полицията в Пиринско по нарко дилърите

За времето от 15.03.2019г. до 16.03.2019г.  на територията на Добринище, полицейски служители на ОДМВР-Благоевград и РУ-Банско е била  проведена успешна акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, съобщават от МВР.

В хода на проверката  са извършени процесуално-следствени действия на четири адреса. Намерени и иззети са: около 0,6 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на метаамфетамин, около 81,61 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис,  2 бр. пластики със следи от бяло, прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на кокаин и други вещи, имащи отношение към престъпната дейност.

Задържани са 5 лица. В качеството си на обвиняем е привлечено едно лице. Работата по случая продължава.

Полицейски служители на РУ-Петрич, вчера, в района на питейно заведение в  Петрич, след извършена проверка  извършена  на 21 годишния В.К. от село Беласица  е намерено и иззето около 0,45 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на кокаин. В.К. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

В хода на извършена полицейска проверка , около 01:30 часа в събота срещу неделя ,  в района на питейно заведение в Петрич, на Т. Й. на 23г. от Петрич, от проверяващите  полицейски служители  е намерено и иззето около 0,43 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на кокаин. Т.Й. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски служители на РУ-Сандански, са задържани двама младежи на 17 години и един на 15 години и тримата от Сандански. При извършена, около 17:55 часа вчера проверка в района на ул.“Македония“ в Сандански, от лицата полицаите са иззели  около 10,60 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Вчера , в района на жп гарата в Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич, след  извършена проверка на лек автомобил „Мазда“, управляван от А.Д. на 18г. от петричкото село Михнево, общ.Петрич.  са намерени и иззети около 200 къса цигари с чужда контролна марка. За случая е уведомена Районна прокуратура Петрич.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене