Лидерът на АБВ-Младежи Пламена Заячка представи Международното движение за мир в Делхи

Лидерът на АБВ-Младежи Пламена Заячка представи Международното движение за мир, което бе инициирано от АБВ-Младежи и призова за подкрепа делегатите на Втория конгрес на младежките парламенти в Делхи. В състава на делегацията са членовете на ръководството на младежката организация Марин Банев – председател на АБВ-Младежи в Бургас и Димитър Петров – зам.-председател на младежката организация в София.

По време на конгреса, младежките делегации от 15 държави обсъдиха текущите и бъдещите въпроси, представиха своите дейности и проекти за съвместно изпълнение пред международни партньори, инициираха съвместни проекти, в сферата на гражданските общества и доброволческите организации и обсъдиха възможностите за подписване на споразумения за сътрудничество и обем.

АБВ-Младежи е единствената организация от България, представена на Втория конгрес на младежките парламенти в Делхи. Във форума участие вземат участие делегати от Русия, Бразилия, Мексико, Сърбия, Турция, Испания, Еквадор, Аржентина, Малайзия и др. – депутати в младежка възраст, представители на младежки организации на политически партии.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене