Циганите от Хаджидимово и недобросъвестни местни жители зариха с боклуци пътеката през гората към манастира „Свети Георги“

Читатели на Топ Преса, добросъвестни граждани изпратиха ужасяващи снимки на заритите с боклуци места покрай красивото градче Хаджидимово.

 „Най страшно и гнусно е по пътеката през гората към манастира „Свети Георги“. Всеки ден ходим там на разходки и минаваме през този красив кът към манастира и всеки ден се отвращаваме от покритата горска пътека и натрупаните покрай нея купища гнусни боклуци. Повечето от тези боклуци изхвърлят където им падне циганите от махалата до манастира. Никой не може да се справи с тези хора, жителите от квартала под манастира сме готови да протестираме и да искаме премахването на този цигански квартал защото ни заляха с мръсотия и боклуци. Болестите и заразите ни дебнат от тях и зиме и лете. При един дъжд всичко ще бъде свлечено по дворовете ни. Определено не упрекваме общината, от там хората правят всичко възможно да ги вкарат в пътя, почистват  редовно нерегламентираните им сметища и след дни пак е същото. С тази паплач никой не се е оправил, няма и никой да се оправи.

„Жалкото е, че не само цигани изхвърлят боклуци в най-китните местенца край Хаджидимово“, коментират читатели на Топ Преса убедени че никаква интеграция, пари и помощи не оправя тези хора заради помиярстването, на които страдат стотици.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене