Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Тръгва дело за 500 000 лв. кредит срещу предприемача на Братя Галеви – Александър Палчев от ДСК

Дело за непогасен кредит от 500 000 лв. тръгва на 15.06. в Кюстендилския окръжен съд срещу предприемача от групата на Братя Галеви – Александър Палчев. Той изтегли кредита, а после отказа да го погаси, съобщиха юристи пред вестник „Вяра”. Парите ги изтеглил през 2012 г., когато неговите покровители управляваха Дупница.

Трагедия в Самоков: Отровен газ от телевизор задуши братчетата Гого и Емо Дамянови

Две братчета на 3 и 5 г. се задушиха в дома си в Самоков. Трагедията се е разиграла в дома на семейство Дамянови, децата се казват Гого и Емо. Бащата Емил Дамянов е пазач в „Главболгарстрой”. Във фаталната нощ семейството имало празник. След тържеството бащата заминал за нощна смяна. Майката Даниела Дамянова била в едната стая, децата в другата. Тя е 30-годишна, безработна.

Шефката на младежите антифашисти в Кюстендил Николая Иванова напусна БСП, стана член на ГЕРБ – Дупница

Шефката на Областния съвет на младежите на Българския антифашистки съюз в Кюстендил Николая Иванова напусна БСП и стана член на ГЕРБ – Дупница. Тя ще бъде приета тържествено на 21 юни, събота, когато ППГЕРБ ще обсъди номинациите за народни представители. На събранието ще се избират и кварталните и секторните отговорници. От ГЕРБ – Дупница, съобщиха още, че има подадени заявления за членство в партията от хора от левицата.

Д-р Владимир Карастоянов: Спасих внучката си от Отвертката, искаше да я прави проститутка, нарече я „мършо”

Ние смятаме, че изобщо не сме виновни за смъртта на Николай Радев и това е злощастен инцидент. Това заяви в телевизионен ефир д-р Владимир Карастоянов, баща на обвинения в убийството на Николай Радев – Отвертката д-р Николай Карастоянов от Дупница. Потресен съм от случилото се с Отвертката, ние сме хуманитарни хора, каза д-р Карастоянов.

Кметът на Сапарева баня Сашо Иванов с влог от 55 400 лв. на името на жена си, ОбС шефът Чучуганов изплаща 40 бона кредит, зам.-кметът на Дупница Красимир Георгиев кара пежо за 1000 лв.

Кметът на Сапарева баня Сашо Иванов е декларирал 55 400 лв. банков влог на името на съпругата си Силвия Георгиева Иванова от дивидент от фирма „Сима“ ООД в отчета си пред Сметната палата. В графата „Вземания над 5000 лв.” Сашо Иванов посочва заем от 47 000 лв.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене