Черни магии уморили Зейхан Ходжа от Годешево

Той придоби популярност с правене и разваляне на магии. Починал в съня си и според близки до него ставало въпрос за инфаркт.

Последно името на Зейхан Ходжа се завъртя при развалянето на черните магии, намерени в гробищата на селата Дъбница и Хвостяне.

Хиляди хора в област Благоевград са ползвали неговите услуги, а според мълвата той имал и мастити клиенти в София, на които твърдеше, че е развалял направени от друг магии.

Зейхан оставил три деца и вдовица. Новината за неговата кончина разтърсила региона около Годешево.

Имало и хора, които веднага видели пръст на Всевишния, който според тях прекратил дните на ходжата заради порочната му дейност. Както е известно, Коранът отрича ходжи джинджии, какъвто бил Зейхан, и правенето на магии. Дали пък всичките магии, минали през ръцете на Зейхан, не го стигнали, питат се местните. Местните говорят, че приживе Зейхан тънел в лукс, правейки луди пари от страха на хората.

В гаража му имало три джипа, децата му ги карали и живеели на широка нога. Тарифите на Зейхан Ходжа стигали тавана. Негови познати говорят, че неврокопски бизнесмен му плащал по 300 лева на седмица да му чисти негативната енергия от злобата и завистта на хората, за да не умре или не се разболее./pirinsko.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене