Плодни дръвчета , домашно имущество ,лозя и сухи треви горяха в Пиринско през почивните дни

Плодни дръвчета и лозя изгоряха в петричкото село Камена след подпалване на сухи треви и храсти .С огнената стихия са се борили  с часове отзовалия се на подадения сигнал екип  на РСПБЗН-Петрич

Плодни дръвчета  изгоряха и в благоевградското село Дренково в събота .Около 15:40 часа след получен сигнал за   пожар  , в сухи треви в землището на село Дренково,се е отзовал и е погасил пламъците   екип на РСПБЗН-Благоевград.

За лумнал пожар  отново в сухи треви е бил подаден в събота  около 16:35 часа  и от петричкото село Кърналово .Екип от РСПБЗН-Петрич е погасил  пожара  но  огънят е унищожил няколко декара прасковени насаждения .

 

Домашно имущество унищожи пожар и в Гоце Делчев вчера , след като избухнал пожар  в частен дом .Пожарът е  погасен своевременно  от екип на РСПБЗН-Гоце Делчев.

 

 

Също вчера , около 16:36 часа след  получен сигнал за пожар в сухи треви в санданското село Вълково,огнеборци от  РСПБЗН-Сандански са успели да го погасян навреме без да дадат възможност пламъците да причинят щети. Причина за  пожара във Вълково е небрежност при боравене с открит огън.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене