14 кандидатури за евродепутати  номинираха от БСП в Гърмен , общинския лидер  Янка Топалова направи годишен отчет

Общинска конференция на БСП проведоха днес в  Гърмен  и номинираха 14 кандидатури за евродепутати. Прави впечатление , че  в дългият списък  от   номинираните  известни личности от БСП , липсва името на председателят на ПЕС и настоящ евродепутат и бивш лидер  на партията , Сергей Станишев .

Номинациите са подредени по азбучен ред като начело  е  името на Ваня Маникатова от МБСП ,  следвана от Деница Златева ,Елена Йончева,Иво Христов, Ирина Бокова ,Кирил Добрев, Кристиян Вигенин , Крум Зарков, Марио Трайков ,Момчил Неков, Николай Бериевски, ,Огнян Радев, Петър Корумбашев и Теодора Халачева .

 На проведената в Гърмен общинска конференция на БСП , общинският председател Янка Топалова представи своят отчет за изминалата година .

 Топалова отчете редовно провежданите за периода събрания  според устава и участия на структурите в гърменско в различните мероприятия  в културния календар на община Гърмен .  Отчетено бе и участието  на БСП Гърмен в тържествата на връх Бузлуджа  и тържественото честване на 6-ти май . Отчетено бе и организирането и участието в конкурса за есе на тема „Европа моят дом- в каква страна искам да живея“ и конкурс  за рисунка „Моята мечта“ посветен на денят на Европа и денят на победата . В конкурсите  бе отчетено от лидерката Янка Топалова ,че участие са взели 72 деца  от община Гърмен . Тя благодари специално на депутата Богдан Боцев за осигуреният  от него паричен фонд  за литературния конкурс  и за незабравимото  посещение на лауреатите  и техните учители в Българския парламент което  пътуване и посещение децата ще помнят  дълго .  Отчетено бе  още  от  Янка Топалова , че с  инициатива на Общински съвет , БСП –Гърмен  са подпомогнали ФК „Рибново“  като са закупили червени  седалки за оборудването на  стадиона в  Рибново .

 Гости на конференцията на БСП –Гърмен бяха кмета на община Гоце Делчев , зам. председател  на БСП , Валери Сарандев , областен председател, народния представител  Богдан Боцев и  общински лидери от съседните общини.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене