Чаровната и борбена кметица на село Скребатно  Дани Пидева оглави структурата на Жени – ГЕРБ в Гърмен, психоложката  Невсе Авдикова от Рибново – секретар

Структурата на Жени ГЕРБ в община Гърмен проведе отчетно-изборно събрание снощи.

Над 100 жени единодушно си  избраха за  нов председател  на ЖГЕРБ  Гърмен , чаровната и борбена кметица на село Скребатно ,Даниела Пидева .

 За секретар на мощната женска структура бе избрана младата и талантлива учителка от СУ „Йордан Йовков“ в Рибново  Невсе Авдикова  която е завършила психология .

 На събранието бе решено  още  във всяко село  в община Гърмен да бъдат избрани по една  жена ,член на  ГЕРБ за  местен координатор.  Новият председател на ЖГЕРБ Даниела Пидева , заяви пред всички  ,че ще работи много и усърдно за  ГЕРБ за да оправдае доверието  с което бе избрана   на лидерския пост снощи .

 „ Предстоят ни много важни избори тази година .Само след няколко месеца   ще  избираме представители да Европейският Парламент. Тези избори са изключително важни  и ние жените от ЖГЕРБ Гърмен  имаме задачата да  започнем да работим  за тях буквално от утре  . Силни сме , убедителни сме и ще го докажем както на евро изборите така и на местните избори .От нашата община Гърмен  имаме  един достоен  кандидат  който показа ,че заслужава да изпратим отново в европарламента „  заяви Даниела Пидева .

На  изборното събрание  присъстваше и депутата Даниела Савеклиева , евродепутата  Асим Адемов , председателят на общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Гърмен  Верхат Ислямов , директора на  СУ „Йордан Йовков“ в Рибново Манчо Джуркин, гости от  ръководството на ГЕРБ Гоце Делчев и др.

 Депутата ,Даниела Савеклиева пожела на присъстващата страхотна женска гилдия , да бъдат здрави и им благодари, че са винаги задружни и не спират да работят за развитието на общината .

„С такава нежна, но твърда сила съм убедена, че ГЕРБ – Гърмен върви към много бъдещи успехи!“ заяви народният представител .

 Евродепутата и настоящ кандидат за евродепутат Асим Адемов заяви ,че благодарение на  ГЕРБ Гърмен и народния представител Даниела Савеклиева  са успели  да  вкарат в общината  над 3,5 милиона лева за  ремонти на училища ,улици и др. Адемов  заяви още че заедно с  ръководството и съветниците  на  ГЕРБ – Гърмен  работят в пълен синхрон  и усилено за  благото на общината и  жителите й  , и резултатите  са вече видими .

„Имаме вече  няколко обновени училища , осигурени са средства за  обновяване и ремонти на улици , а в Рибново и  Осиково  благодарение на ГЕРБ ще бъдат реновирани старите училищни сгради и ще бъде построен нов корпус за да може  децата на двете села да учат в нормални и съвременни  условия „ допълни още Асим  Адемов .

„ Преди да започнете да се занимавате с политика , което никак не е лошо и аз ви приветствам и благодаря ,е много важно да станете майки ,да раждате и възпитавате деца, които да са полезни както за себе си и семействата си ,така и за обществото  което разчита и очаква да дойде младо , кадърно отговорно и родолюбиво поколение за да поеме руля  на живота си и респективно на държавата“  каза на  двете новоизбрани водачки на Жени ГЕРБ –Гърмен и на всички млади дами в препълнената зала ,оратора Манчо Джуркин .

 И тъй като  осмомартенското настроние   не е   отминало още , в  прекрасния комлекс „Боже  име „  жените  от ГЕРБ Гърмен бяха поканени от евродепутата Асим Адемов , от  народния представител Даниела Савеклиева и от ръководството на ПП ГЕРБ-Гърмен на  страхотно женско празнично парти на което  всички се веселиха  до  малките часове с  много музика , хора и изненади .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене