Хороскоп за 9 март

ОВЕН

Събота е особено добър ден за вашата активна служебна дейност. Освен че сте заредени с много енергия, делата ви ще се развиват успешно. Действията на някои от вас в комбинация с приятели ще ви донесат нови придобивки или успехи в делата, които ви интересуват.

ТЕЛЕЦ

Денят се характеризира с придобивки за Телците. Събота е много щастлив ден за вас и всеки може да се възползва от възможностите си, но това трябва да става в рамките на умереното. Навлизате в период на промени, трябва да бъдете доста внимателни и предпазливи.

БЛИЗНАЦИ

Много положителна събота за Близнаците – новини, придобивки, домашен успех, служебна реализация. Радостна новина при някои от вас днес идва от чужбина и се отнася до материално имущество, което ще ви бъде осигурено по линия на наследство. Активен служебен ден.

РАК

Събота се характеризира с успехи за Раците, но само при положение, че сте физически здрави. Много добри контакти се очертават при Раците, както и положителни възможности в сферата на бизнеса. Повечето от вас са в състояние да решат сега проблемите, които ги тормозят.

ЛЪВ

Днес Лъвовете ще имат доста късмет в областта на финансите и деловия живот, но едновременно с това се прокрадва една негативна тенденция, която сочи вероятността да бъдете измамени по някакъв начин. Делата ви тръгват добре и трябва да действате категорично.

ДЕВА

Доста добра е събота за вас. Сега можете да се реализирате по неочаквано полезен начин. Мобилизирани сте и действате пряко по задачите си, които много скоро се организират по блестящ начин. Ще получите делова подкрепа, която ще подобри вашето благосъстояние.

ВЕЗНИ

Събота е негативен ден от гледна точка на вашите контакти, както и за пътуване. Ако ви предстои пътуване по делови въпроси, можете да се откажете. Този ден ще изиграе важна роля за бизнесмените. Опитите ви да наложите личното си виждане ще доведат до катастрофа.

СКОРПИОН

За някои събота ще бъде успешна, при други е изпълнена с проблеми. Всички от тях са разрешими, достатъчно е само да действате последователно и да не попадате под влияние на емоционално мислене. Почти на всички днес ще бъде невъзможно да действат в сферата на финансите.

СТРЕЛЕЦ

В събота негативността при някои се свързва със здравословното състояние. Професионалните успехи са част от същността ви днес. Бизнесмените имат добри възможности за печалби и това става с подкрепата на партньорите. Днес се очертават и много ползотворни контакти. Реализацията ви е извън съмнение.

КОЗИРОГ

Козирозите могат да се надяват на една прекрасна събота. Известен негативизъм хвърля фактът, че трябва да върнете нещо, което дълго време сте ползвали, но не ви е принадлежало. Но това не може да наруши възходящата градация на развитие по делови въпроси. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко.

ВОДОЛЕЙ

Вие ще се сблъскате с трудности, но те не са непреодолими и в повечето случаи касаят личните ви дела. Добро развитие ще имат професионалните възможности. От гледна точка на придобивки в събота вие не сте лишени. В дома си мнозина ще бъдат зарадвани от новина. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността.

РИБИ

Днес са характерни някои професионални трудности, които имат конфликтно начало и се свързват с емоционалните взаимоотношения с началниците ви. Добри възможности имат бизнесмените между вас и сега сте в състояние да осъществите синхрон в действията с партньорите си. Добри възможности имат пътуващите за успешен и емоционален ден.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене