Хороакоп за 7 март!

ОВЕН

Четвъртък е много интересен ден за Овен. Реално погледнато, днес държите в ръцете си някои възможности за финансова реализация, договориране на нова дейност или подобряване на работната си среда – израстване в делови и личен смисъл и създаване на благосъстояние.

ТЕЛЕЦ

Телците в четвъртък ще имат неочаквано добро развитие на обстоятелствата в службата. Някои от вас вероятно днес ще пътуват. Ще проведете успешни контакти, където ще ви бъде предложено делово ангажиране по отношение на финансови въпроси. В семейството са възможни скандали.

БЛИЗНАЦИ

Денят гарантира успех в делата на Близнаците. Не трябва да пропускате нито една възможност за реализация на плановете си, които са лесно осъществими чрез провеждане на контакти. При някои от вас не е изключена покана за работа в чужбина. Ще получите съвет от прекия си началник.

РАК

Успешен е четвъртък за вашия професионален живот. За неработещите денят играе роля на професионално възраждане – днес можете да намерите работа. Сигурно развитие имат финансовите дела при Раците днес. Очертават се покупки за дома. Бъдете по-активни в контактите си.

ЛЪВ

Днес някои от вас ще действат драстично в сферата на професионалните ви ангажименти, не го правете, ще последват неприятности. Възможностите ви днес са добри и вие можете да диктувате обстоятелствата, което ви дава предимство. Действайте по пътя на разбирателството.

ДЕВА

В четвъртък активизирайте усилията си предимно в деловата област. За личния и любовния живот трябва да бъдете търпеливи и да изчакате. Сега имате свободен път за финансови реализации, като ще бъдете поканени за такива от ваши приятели. Не предприемайте далечни пътувания.

ВЕЗНИ

Везните преживяват един доста неудовлетворителен период, преминавайки през поредица от неприятности в службата. Реалистите между вас ще се организират, тъй като четвъртък предполага добро развитие на делата ви. Не са изключени нови контакти с хора с възможности.

СКОРПИОН

Четвъртък е изумителен ден за мнозина, той е успешен и се характеризира с придобивки за вас. Проблеми ще имате със срещите си – възможно е да не се състоят. Успехите ви днес ще бъдат свързани с деловата ви дейност и професионална активност. Може да разчитате на приятели.

СТРЕЛЕЦ

Напиращите вътрешни противоречия ви тласкат ту към разсъждение по даден въпрос, ту към несъгласие със съществуващата реалност. Ще отхвърлите от себе си нерешителността само ако се разкаете за някои неправилни ваши постъпки. Определено добър професионален ден.

КОЗИРОГ

Днес ще получите съвети, с които е по-добре да се съобразите и да ги следвате. Това е показател за успешен ден. Без усилия можете да реализирате контакти, които допринасят за разширяване на дейността ви. Добри семейни отношения. При някои ще се задълбочат любовните контакти.

ВОДОЛЕЙ

В четвъртък Водолеите могат да се реализират в пълен синхрон с намеренията си. Денят е изпълнен с късмет за вас и дейността ви ще бъде успешна, като ще намерите израз във всичко, с което сте ангажирани. Интелектуалците и творците измежду вас ще реализират голям успех. Добри възможности имат пътуващите за успешен и емоционален ден.

РИБИ

Рибите днес са доста предвидливи и това е сигурен показател за справяне със служебните задачи за деня. Порядък цари в делата ви днес, но същото трябва да съобразите и за срещите си. Възможно е поради голямата ви ангажираност да закъснеете и да пропуснете важно виждане. Разчитайте на собствените си възможности.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене