„Вярвам, че мога да летя”

"Дрийм"

„Вярвам, че мога да летя” – в това ще се опитат да ни убедят възпитаниците на Студиото за джаз и поп пеене „Дрийм” към Младежки дом – Благоевград. Тази вечер, от 17.30 ч. учениците на музикалния педагог Магдалена Николова ще представят песни на известни български и световни  изпълнители. В голямата зала на институцията ще прозвучат хитове  на Бионсе, Риана, Джъстин Тимбърлейк, Майли Сайърс. Не са подминати и някои от най-обичаните български изпълнители като Лили Иванова и Силвия Кацарова.

„15 млади таланти, които са готови да атакуват „голямата” сцена, ще се изявят пред своите близки и приятели в традиционния Годишен концерт на групата. Те смело вървят по стъпките на преминалите вече през Студиото утвърдени имена. Лилия Стефанова успешно се представя като бег вокалистка в Ку-ку Бенд. Яница Рагева е студентка в Консерваторията и бе сред 10-те финалисти в „Гласът на България”. А Денис Христов  усвоява тънкостите на композирането в музикален факултет в Лондон”, заяви ръководителят и създател на Студиото за джаз и поп пеене Магдалена Николова.

Обучението, което се предлага в Младежки дом – Благоевград е единствено в региона под формата на извънкласни занимания по пеене и солфеж. В групата се приемат целогодишно деца на възраст от 8 до 19 години, уточниха от институцията.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене