Гавра в известно кафене в Благоевград! Доставчик „язди“ сервитьорка /СНИМКИ/

Докато момичето под ездача се мъчи да се освободи, колежка снима..

Доставчик от Благоевград известен във всички благоевградски заведения се изгаври жестоко със сервитьорка в кафене на ул. „Тодор Александров“ / в района на Строителния техникум / в Благоевград. Валентин Я. яхна служителката в кафенето, поставяйки я на колене и започна да я „язди“, развявайки кърпичка на фона на ретро чалга.

Под звуците на „Бял Мерцедес“ разпищолилият се снабдител влачи за косата Гергана В. по пода, обръщайки я с гръб и с лице, танцувайки върху нея като порно актьор. И докато девойката се мъчи да се освободи от „ездача“ си друга нейна колежка се залива от смях и снима, разпращайки видеото на познати и приятели. Struma.com се сдоби с клипа, от който е видна цялата унизителна за сервитьорката гавра.

Момичето преви опити да се смее, после да се дърпа, докато снабдителят, я върти като пумпал по пода, държейки я за косата. Пияни, или дрогирани са участниците в грозната сцена, това е въпросът. Явно е, че язденото момиче е „изтрезняло“ и на следващия ден е напуснала кафенето, собственост на Кирил С., който се занимава с търговия с автомобили.

От уважение към девойката от пода, няма да пуснем клипа, още повече е унизяващ не само за нея, а и за нашите читатели. Подобна гледка е потресаваща. Със сигурност собственикът на заведението е запознат с грозния клип и би трябвало да вземе мерки, около случилото се.

Няма депозирана жалба в полицията, вероятно момичето се срамува от това, което са и причинили. Клипът обаче е в редакцията ни и ако собственикът на кафенето Кирил С, проявява интерес ще му покажем как се забавлява персонала му и дали поведението е нормално и говори за адекватни хора, които обслужват други хора.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене