Три тежки катастрафи през почивните дни на територията на област Благоевград , 18 годишен водач Левуново с опасност за живота

Три са тежките пътни произшествия  станали през почивните дни на територията на област Благоевград .

18 годишен водач от Левуново е сред най- тежко пострадалите при станалите ПТП-та .  Същия , на  02.03.2019г. около 16:20 часа на пътя между селата Склаве и Ново Делчево,  управлявайки лекият си автомобил  „БМВ“ и движейки се с висока и несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой  младия водач излиза в ляво от пътното платно и се преобръща. В резултат на инцидента, младежън е с опасност за живота.

 

На 01.03.2019г. около 09:00 часа на ул.“Г.Делчев“ в Разлог, лек автомобил „Рено Сценик“, управляван от В.М./41г./ от Банско, движейки се в посока към Банско и завивайки на ляво в района на бензиностанция, отнема предимството на лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 47-годишна водачка  също от Банско, която за да избегне удара между автомобилите губи контрол над лекия автомобил „Фолксваген“ и се удря в крайпътно дърво.

При инцидента, с разкъсно-контузна рана в областта на главата,  е пострадала водачката на лекия автомобил „Фолксваген Голф“.

На 01.03.2019г. около 17:20 часа на ПП1 Е-79 в участъка между Симитли и Благоевград, лек автомобил „Опел Астра“, управляван от 34 годишния В.М. от Благоевград, завивайки на ляво за навлизане в крайпътна отбивка допуска ПТП с мотоциклет „Кавазаки“ с 30-годишен водач от също  Благоевград, който в този момент се е движил в лявата пътна лента и е предприел маневра „изпреварване“ на автомобила.

При инцидента е пострадал мотоциклетистът, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение с болки в лявата ръка и без опасност за живота.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене