Жена оцеля като по чудо при ПТП край Разлог

Жената е с разкъсно-контузни рани на главата и счупен таз, без опасност за живота. Инцидентът е станал около 9:00 часа вчера на изхода на Разлог по посока Банско.

Жената пътувала за курорта с лек автомобил „Фолксваген”. На прав участък не успяла да овладее автомобила, той се преобръща по таван и се врязва в дърво вляво на пътното платно. Ударът е бил толкова силен, че дървото е изкъртено от земята. Водачката оцелява като по чудо след каскадата. С линейка на ЦСМП – Разлог е транспортирана до местната болница.

При направените й прегледи е установено, че е с разкъсно-контузни рани в областта на едното око и на главата. След като раните са обработени, тя е транспортирана за болницата в Благоевград. При направените й допълнителни прегледи е установено, че е със счупен таз и малко след 16:00 часа е транспортирана за столицата.

Полицията работи по изясняване на причините, довели до ПТП-то. По данни на пострадалата автомобилът й е засечен от друга кола, която излизала от бензиностанцията. В опит да избегне удара тя свила рязко вляво и колата се преобърнала.

Повече от два часа заради катастрофиралия автомобил движението в района на инцидента се осъществяваше в едната лента за движение и се регулираше от автопатрул към РУ – Разлог.

 ЯНА ЙОРДАНОВА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене