Лидерът на БСП в Барутин си взе за булка красива банкерка от Сатовча

main_b

Чаровната Евгения Арнаудова от Сатовча пристана в събота на любимия си Владимир Делиев от село Барутин, община Доспат.

Голямата сватба бе в елитен ресторант в Доспат, където се изнесе почти цяла Сатовча и многото приятели и роднини на булката, за да поздравят младоженците и да им пожелаят щастлив семеен живот.

more_3_b

Освен че двете семейства Арнаудови и Делиеви се сродиха, младата двойка успя да сроди със сватбата си и двете красиви родопски села – Барутин и Сатовча.

Двамата влюбени бяха отрупани с подаръци и поздравления, а сватбарите до късно вечерта виеха дълги хора и вдигаха наздравици в тяхна чест.

Чаровната булка от няколко години не живее в родното си село Сатовча. Късметът и професионалните й качества я отвели в столицата като банков служител. Колегите на Евгения също пристигнаха в Доспат и заформиха здрав купон по случай нейната сватба с голямата й любов Влади.

Младоженецът пък е лидер на БСП в родното си село Барутин, което бе и причината специален гост на най-големия му празник да е емблематичната бивша кметица и настоящ депутат от община Смолян Дора Янкова от Коалиция за България.

Народният представител Дора Янкова бе сред първите, които поздравиха младата семейна двойка Евгения Арнаудова и Влади Делиев, като им даде майчински напътствия – да се обичат и да си правят компромиси, за да се радват на щастливо и здраво семейство.

more_1_b

По време на тържеството Дора Янкова заяви, че родителите на Влади Делиев са едни от най-уважаваните хора в региона и похвали младоженеца пред сватбарите, като го определи като една от младите надежди на социалистите в Смолянския край и дори му предрече светло бъдеще като политик.

От името на левицата в община Доспат поздравленията и подаръците връчи Михаил Танев – общински председател на БСП.

Дали ще останат да живеят в Барутин, или Евгения ще излезе по-силната и ще заведе в столицата любимия си съпруг, гадаеха много от присъстващите на пищната сватба, като пророкуваха, че където и да се устрои младото семейство, ще бъде добре, защото и двамата много се обичат и имат пълната подкрепа и разбирателство от страна на семействата си.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене