Четири пожара за ден в общините Петрич и Сандански

Четири пожара за ден в общините Петрич и Сандански, изгоряха лозя, овощни дръвчета, напоителна система, фризер и фритюрник

Четири пожара са възникнали за ден на 28.02. в общините Питрич и Сандански които са били погасени от местните огнеборци, съобщават от МВР.

На 28.02.2019г. около 14:50 часа след получен сигнал за пожар в сухи треви в местността „Вълков камък“, землище на Сандански , на крак са били вдигнати 2 екипа на РСПБЗН-Сандански които са погасили  пламъците Изгоряли са лозя и овощни дръвчета.

Около 15:55 часа същия ден, огнеборците от Сандански след получен сигнал за пожар в с. Спатово, са погасили  пожара който също е унищожил лозови насаждения.

Около 14:55 часа   дежурен противопожарен екип на РСПБЗН-Петрич е гасил пожар в сухи треви в землището на село Рупите, където  огънят е унищожил  дръвчета и напоителна система.

Фризер и фритюрник са изгоряли  след пожар и в заведение в Петрич на 28.02. . Пожарът  е избухнал около  около 16:42 часа като на подаденият за него сигнал  се е отзовал екип от екип на РСПБЗН-Петрич .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене