Баща от Горно Дряново намери тази сутрин починал в леглото сина си, селото е в потрес /СНИМКИ/

Истинска трагедия се разигра тази сутрин в гърменското село Горно Дряново . Баща намери мъртъв  в леглото му 38 годишния си  син  който спал с дъщеричката си .

Трагедията в домът на Ибраим Медев  от Горно Дрянова който е дългогодишен готвач в болницата в Гоце Делчев  е ужасяваща и голяма . Цялото село тази сутрин се събра пред домът на почерненото семейство не вярвайки ,че 38 годишният веселяк Ресо е починал в съня си  и е оставил  две малки деца сираци и млада жена вдовица .

Снощи Ресо, както го наричат приятелите му се прибрал  , вечерял със семейството и си легнал в една от стаите с дъщеричката а  съпругата му с другото им дете момчето  легнали в другата стая тъй като детето  не било добре  за да може майката през нощта да го наблюдава .

Сутринта   бащата на починалият мъж  влезнал в стаята където спял да го буди за да закара на училище  едно от децата  и останал потресен от гледката . Синът му бил посинял и издъхнал в съня си .

За младият  мъж Ресим Медев близки  разказват че бил изключително работлив и  невероятно  весел човек. Работел като строител  в Лещен . Оплаквал се от високо кръвно и бил на постоянна терапия  но често спирал хапчетата . Така било и сега въпреки че приятели и близки му правили забележки и го съветвали да не спира  и редовно да си пие хапчетата за регулиране на кръвното налягане . Обичал да си попийва  и вероятно заради това спирал лечението  си за да меша алкохола с медикаментите , предполагат  близки  и приятели на починалия .

Тази сутрин след установяването на смъртта , близките на Ресо са извикали и  линейка от Спешен  център   но медиците са установили само смъртта  .

Тялото   не е  дадено за аутопсия .

Екипът  на ТОП ПРЕСА  изказва искрени съболезнования на семейството  за  голямата загуба .

Почивай в мир .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене