Монтьорът „майстор“ Илия Лулов шест месеца бави клиент за основен ремонт на двигателя, а след това му връща не кола, а купчина желязо!

Шест месеца майсторът – монтьор Илия Лулов бави своят клиент Ангел Живков от град Гоце Делчев с ремонт на личния му автомобил. На 25 август миналата година, Живков оставя в сервиза на Лулов, намиращ се в базата на бившата фирма ДИНАМО в град Гоце Делчев, а причината е смяна на гарнитура на глава.

Колата била доведена на ход, без да се налага нуждата от платформа или Пътна помощ. Цели шест месеца „майстор“ Лулов по метода „днеска – утре“, мотае Живков с ремонта, а днес клиентът получил автомобила си под формата на „купчина желязо“, споделя самия той в социалните мрежи. Пред Топ Преса Живков заяви, че вече е внесъл сигнал по въпроса в прокуратурата и комисията за защита на потребителите.

Случилото се между „майстор“ Лулов и Живков е недопустимо според нас като медия, оказва се, че в града Лулов бил известен със своя „буен нрав“ и „бил луд“ и за това доста „опарени“ от неговите услуги и умения си мълчали да не им нареже гумите или да не им направи някой зулум. Чест прави на Живков, че не се страхува от подобни индивиди. Ако Лулов наистина е буен и луд, в НК има член и параграф по този въпрос и ние ще настояваме прокуратурата да го провери и по този случай. В крайна сметка коя е институцията, която ни пази от подобни пишман майстори? Как така някой пред очите ти ще съсипе колата ти и ти да стоиш и да му благодариш ли?

Топ Преса ще следи темата и нейното развитие, ще се постарае всеки виновен по темата да си получи заслуженото. Публикуваме и снимките на Живков, от социалните мрежи и чакаме крути мерки срещу пишман монтьорите на Гоце Делчев и региона.

Тодор Тодоров

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене