Хороскоп за 26 февруари

ОВЕН

Днес на Овните не им липсва практичност и активност в начинанията, което ги прави съобразителни и маневрени във всички действия. За повечето от вас реализация във финансовата област, положително ще се развият и делата на пътуващите.

ТЕЛЕЦ

Във вторник вероятно ще се случи нещо, което ще ви стабилизира напълно и окончателно. Някои от Телец ще пристъпят към действия, чрез които се надяват да ускорят личната си сигурност. Обмисляйте много внимателно всичките си действия.

БЛИЗНАЦИ

Огромно е недоволството у мнозина от обстановката в службата и от условията, при които са принудени да работят. Някои от вас са взели твърдо решение да си потърсят ново работно място, но все още не е назрял моментът за професионалнa промяна.

РАК

Някои от Рак днес се чувстват много зле. Влиянието на звездите е драстично за мнозина и създава условия за промяна в социално отношение, която до голяма степен зависи от вас. Тази промяна ще бъде положителна, можете да се надявате на приятелска помощ.

ЛЪВ

Лъвове, не прибързвайте в действията си и обмисляйте всичко прецизно. Не се влияйте от никакви “съвети” днес, защото не е изключено те да достигнат до вас чрез подставено лице, изпратено от страна на неприятелите ви. Ангажираните с финансови дела ще имат печеливш ден.

ДЕВА

Във вторник се заражда период на подем при Девите, но засега той е в начална и все още социално неорганизирана проява. Не правете погрешна стъпка, в този момент тя ще даде предимство на опонентите ви, които няма да се подвоумят да ви навредят. Бъдете бдителни в действията си.

ВЕЗНИ

За Везни вторник е труден ден, изпълнен с изпитания. Трябва да бъдете много внимателни, негативно развитие можете да очаквате почти във всички сфери от живота. Изключително внимателни бъдете в службата си и по отношение на финансите.

СКОРПИОН

Известни обстоятелства ще накарат във вторник някои от Скорпион да влязат в пререкания с прекия си началник по повод пари. Вероятно сте недоволни от заплащането. Ако повдигнете този въпрос, ще възникне конфронтация и положението няма да се промени във ваша полза.

СТРЕЛЕЦ

Много от Стрелците са склонни към самоизолация във вторник. Ще започне процес на промяна, която освен чисто умствена, ще има отражение и в бита ви, която задължително трябва да я реализирате. При някои не е изключено да последва професионална промяна, която ще ви зарадва. Необходимо е да спазвате служебна етика.

КОЗИРОГ

Обикновено вие заслужавате успехите си, защото ги придобивате с много труд. Но не подценявайте и не пренебрегвайте чуждия труд. Подобни намеци в изказванията ви ще създадат доста комплицирана обстановка в приятелското обкръжение. Ще получите неочаквано предложение за работата, която отдавна желаете да вършите.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще прекарате работния си ден в угнетяваща за вас атмосфера. Трябва да внимавате, защото обстановката в службата няма да бъде само за вас такава и невъздържанието ще предизвика неприятности. Не коментирайте нищо и в никакъв случай не поемайте отговорности.

РИБИ

Вторник ще бъде неприятен за повечето от Риби. Чувствате се доста изтощени. Някои от вас са много изнервени напоследък и днес ще действат прибързано, желаейки час по-скоро да приключат поетите ангажименти. Не правете подобна грешка. Постарайте се да бъдете умерени в отношенията си с колегите, за да не се нагнетява напрежение между вас.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене