Компроматната война започна! Анонимно се разпространяват порно снимки на които се твърди че е общинска съветничка от Благоевград!

Няколко порно снимки, на които се твърди, че е общинска съветничка от ОБС – Благоевград, обикалят от няколко дни публичното пространство на югозападната столица. Само няколко дни след като бивша, масажистка работила в хотел също на общински съветник пусна видео, за което твърди, че доказвало как друг местен парламентарист я плаши с изнасилване, лъсват и снимки на които се заявава забележете че, местната общинска съветничка „надува бузи върху член на млад мъж„. С цел чиста съдебна и морална хигиена не ползваме нито имена нито публикувания в интернет снимков материял. Всички в цялата тази помия са представители на местната опозиция, които от своя страна пък заливаха местната власт, анонимно с подобни компромати в социалните мрежи. Кой има интерес от всичко това? Кой има интерес да принизи името на местната власт в Благоевград до нулата? 

В дните когато тези компромати излязоха един от явните изявени опозиционери и организатор на протестите в Благоевград, Николай Кутанов излезе със становище пред местните медии и в социалните мрежи със следния текст, цитирпаме едно към едно: „Спряхме плануван протест в края на тази седмица, защото се оказаха, че на гърба на хората се опитаха да създадат политическа партия“ . Това е мъжка и доблестна постъпка и ние от Топ Преса адмирираме това поведение на Кутанов. Въпросът е че това поведение, ражда много въпросителни – Кой се е опитал да политизира протестите в Благоевград? Кой се е опитал да прави партия на гърба на протестиращите? Призоваваме господин Кутанов като е казал „А“ да излезе и да каже „Б“, щото подобни думи без аргументация, раждат теории и въпросителни от рода – има ли вътрешна война в опозицията на град Благоевград? Започнаха ли тези, които хвърляха кал по управлението на града да вадят своите кирливи ризиразпрани от някой психясал и жаден за власт мозък? 

Миналата седмица друг пък общински съветник орева юрталъка, че си затваря бизнеса в знак на протест, щото видите ли местната власт му пречела на бизнеса. Честно да си признаем на нас от Топ Преса, това ни прозвуча все едно, наркотрафикант да излезе и да каже – полицията ми пречи на бизнеса или контрабандист да се оплаче, че митниците му пречят на работата! Да, държавата не само пречи но затваря бизнеси, които са незаконни, които са против закона и морала… Опозицията в Благоевград плаче за това. Защо ли? Щото стигна дъното и продължава да копае…

Топ Преса тръгва по следите на калната мръсотия извираща от благоевградските опозиционери. Как, кога и защо…. ОТГОВОРИТЕ САМО ТОЗИ ПЕТЪК САМО ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене