Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Внимание: Крадци обраха спасения от ампутация Кирил Стоянов от Дупница, отмъкнаха му чанта с над 500 лв. и всички лични документи на паркинга пред „Кауфланд”

Банда нагли обирджии действат на паркинга пред магазин „Кауфланд” в Благоевград. Кримките всеки ден обират клиенти на магазина. Жертва миналата седмица стана бившият миньор Кирил Стоянов от Дупница, добил международна известност с изцелението на гангренясалия си крак.

Кюстендилецът Валери Ненов олекна с имущество за 450 358 лв.: Нямам нищо на мое име, вещото лице Станка Чавдарова не е направила извлечение за кредитите ми в размер на 500 бона

Отнемат имущество за 450 358 лв. от кюстендилския адвокат Валери Ненов, който е бивши общински съветник и бивш областен координатор на ВМРО. Решението на Върховният касационен съд е на последната инстанция. То потвърждава искането на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество за конфискация на собствеността на Ненов. Той излезе от затвора през август 2013 г., след като изтърпя присъда от 3 години и половина лишаване от свобода по дело за измама, образувано след жалба на медицинската сестра Капка Конявска.

Съдия Данаилова глоби с по 300 лв. 2-ма ключови свидетели на Коко, соченият за наркобос: Костадин Иванов ми каза, че криминалисти го подучили да не идва в съда

Съдия Диана Данаилова от Кюстендилския окръжен съд размаха пръст срещу двама ключови свидетели по делото срещу разбитата нарколаборатория в село Самораново на сочения за наркобос Николай Клисарски и ги теслоса с 300 лв. глоба. Тя разпореди Костадин Иванов и Георги Христои да бъдат доведени принудително в съда от звено “Охрана”. Двамата за пореден път не се явиха в съдебната зала.

Поискаха българско гражданство на македонско отроче в Дупница: Д-р Нина Соколова накърми сина си Йрфан пред кмета Чимев, десетки чиновници се извървяха да видят сучещия младенец

Дупничанката д-р Нина Соколова накърми 4-месечния си син Йрфан пред кабинета на кмета Методи Чимев в община Дупница, докато подаваше молба за българско гражданство на бебето. Цялата общинска администрация се извърви да види и да се порадва на сучещия младенец, покрит с шал от майка си.

Три дни вадят кърлежи от петричанин, добиващ ток от водите на река Луда Мара

65-годишен петричанин пострада от кърлежи. Три последователни дни медиците от Спешна помощ му вадили забити по цялото тяло кърлежи. Първия път кръвосмучещите го налазили по краката. При второто му посещение в центъра кърлежите се били впили в горната част на тила му, а на следващия ден един бил захапал тестисите му. Гледката била грозна. Гадините, които го мъчели, се били угоили от насмуканата крав като копчета за балтон. Медиците извадили от тялото му за трите дни поне 8 кърлежа.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене