Червения кмет на Долна Градешница Стоян Акареев разлепи по селото обява за винен конкурс за празника Трифон Зарезан от 2017 година

Кмета от БСП на  село Долна Градешница община Кресна стана за  смях след като разлепи  по селото черно бяла обява като некролог  от 2017 година.   С обявата кмета на Долна Градешница от БСП , Стоян Акареев  кани желаещите винопроизводители от селото да участват в конкурса за най- добро вино да представят своите мостри  до 9 ,30 часа на 14.02.2017 година в кметството .

Старата обява е с две години разлика назад във времето и винопроизводителите от Долна Градешница макар да са вълшебници в производството  на бели и червени вина признават, че не са  чак толкова добри вълшебници да върнат времето и то с  две години назад .

Срам  кмете ! Всички администрации знаем, че ползват стари обяви и плакати за ежегодните   празници и мероприятия  , но поне сменят годината, а ти   и това не си направил , коментират с насмешка жителите на кресненското село Долна Градешница  дни преди събитието на 14-ти  февруари .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене