Община Благоевград обявява свободни позиции за инструктори за въжения парк в местността „Бачиново“

Община Благоевград обявява свободни позиции за инструктори за въжен парк, намиращ се в местността „Бачиново“.ost

   Документи се подават в кабинет 429 в сградата на Община Благоевград  до 1 март 2019 година. Необходимо е да бъде представена автобиография от съответния кандидат. Също така кандидатите трябва да имат поне завършено средно образование. Не се изискват трудов стаж и професионален опит. Предвид естеството на работа е желателно кандидатите да бъдат в добра физическа форма.

  Основната дейност на инструкторите в парка е да дават указания за безопасността на всеки един посетител, както и да следят за сигурността  на ползвателите. Процедурата по подбора на кандидата ще се извърши по документи и събеседване. За провеждане на събеседването кандидатите ще бъдат допълнително уведомени.

  Паркът беше открит през есента на 2014 година. Атракцията е единствена по рода си в региона и представлява ред от въжени препятствия, които стимулират бързина, смелост, сръчност, ловкост и съобразителност.

  Въжен парк е място за забавление и спорт, с кръгове, предназначени за различни възрастови групи.

  Всички съоръжения отговарят на европейски стандарт за качество и сигурност. Ежедневно се проверява тяхната надеждност и сигурност.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене