Поредно дарение от Сдружението на предприемачите от регион Гоце Делчев

Членовете на Сдружение на предприемачите регион Гоце Делчев за поредна година организираха благотворителна инициатива за събиране на средства за определена кауза.

В дните около Коледа и след новогодишните празници сумата от 6 100 лв., която официално бе предоставена на МБАЛ „Иван Скендеров“ в гр. Гоце Делчев. Средствата ще се използват за закупуване на нови мебели за Детското отделение – гардероби с различни размери, маси, шкафчета и табуретки, като преди това ще бъде направен ремонт на подовете и стените на стаите. В благодарственото писмо, връчено от д-р Мария Радойкова, управител на болницата, на г-н Ролман като председател на Сдружението, четем:

„Приемете нашите най-сърдечни благодарности за оказаното от Сдружение на предприемачите съдействие и направеното парично дарение от 6 100 лв. Предоставените ни средства ще използваме за обновяване на Детското отделение на болницата и ще осигурим по-надеждна грижа за здравето на най-малките и уязвими членове на нашето общество – децата! Ремонтираното и по-добре оборудвано Детско отделение ще посрещне деца, живеещи в целия Гоцеделчевски регион и ще направи престоя им по-лек и приятен.

Благодарим Ви, че сте наши партньори в каузата за опазване здравето на децата ни!“

 

hronika

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене