Трагедия в Гоцеделчевско: Майка и дъщеря починаха за 24 часа в болницата в Гоце Делчев

Две жени на 52 и на 78 години – майка и дъщеря са починали миналият ден в МБАЛ „Иван Скендеров „. Нещастният случай потресе жителите на Гоце Делчев тъй като се касае за силна връзка и прекомерна загриженост  между майка и дъщеря .Случаят не касае лекарска грешка и всички спекулации по него  са безпочвени .

52 годишната Юстона , позната в квартала и града като  Юлия била придружителка на 78 годишната си майка Николина . Тя била настанена  в тежко състояние във вътрешното отделение на МБАЛ“Иван Скендеров“ .Според близки на двете жени , в неделя през нощта  дъщерята излязла от отделението  да пуши цигара ,почувствала се зле и  починала докато  пуши . Близките на жените коментират ,че тя страдала от астма и друга лоша болест ,а притеснението за здравето на майка й  и дошло в повече .

В понеделник през нощта , след като не видяла дъщеря си до леглото си, 78 годишната Николина  силно се притеснила ,питала за дъщеря си и лекарите й казали , че  на дъщеря й  е станало зле и е настанена за спасителни манипулации в друго отделение . Така силно притеснената жена за здравето и живота на дъщеря си  издъхнала на момента  , преди  лекарите да предприемат каквито и да са действия .

Вчера и двете жени са били погребани , споделят голямата трагедия жители от българския ромски квартал в Гоце Делчев .

Топ Преса изказва искрените си съболезнования  към близките на двете  жени .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене