Жалката картинка на яловите протестъри от Благоевград! БЕЗ МИЛОСТ!

Има ли Злата дела в икономическа полиция за далавера с имоти?

Абе, кой е тоя?

Люси ,какво ще покаже този път?

Няма да стане. От над 65 000 регистрирани пълнолетни жители на град Благоевград, обявения този уикенд протест срещу бедността и лошия живот в България, беше подкрепен от брой простетъри, по малко от полицаите които бяха ангажирани да ги пазят и по малко от журналистите, дошли да ги отразяват. Срам и резил! Ако трябва да се ангажираме с цифри простериращите в Благоевград ,бяха около шестдесетина по дсумитге на един от организаторите, макар окото на Топ Преса да видя десетина човека в обявения час пред общината. Но какъвто и да е броят, ясно е едно- беше унижаващо и унизитално малък.

Констатираме това не защото ние сме от ГЕРБ или от управляващите, а защото сме един от малкото, които констатираме фактите и заявяваме най- отговорно, че причината за поредния провал, за разпалване народното недоволство не е нищо друго освен организаторите. Световно неизвистни личности, други омръзнали до втръсване, икономически престъпници претендиращи за морал и елит, куци коне в политиката ровещи около най- крадливия политик на всички временна в България, а именно Бай Ваньо Десебето, от години се самообявяват за „представители на опозицията и на народното недоволсто“. Горчивата истина уважаеми читатели на Топ Преса е, че в Благоевград има много хора недоволни от  управлението и статуквото, но се унижават да бъдат водени от яловите овце на протестиращия политически елит. Не може Златка, Люси, Калоян, и този новия на Люси човека, на който не можехме дори да му запомним името, да бъдат водачите на народното недоволство. Със стари к.. , нов бърдак не се прави! Опозицията в Благоевград има нужда от нови лица, млади, надежни и най- вече честни… Не такива разработвани за измотни измами, работници в лъжливи предприятия и представляващи крадливи политици, някаква руса която си развява гърдите пред фотоапаратите и един нов, чиято внушителна визия не подсказва да мизерства ами напротив … видно се радва на обилен и охолен живот. Но нека си протестира! Има право!

Иван Костов не е крал!

Докато тези хора представляват народното недоволство не чакайте успешни протести, уважаеми читатели. Златка, Калоянчо, Люси и тоя новия индивид, не искат да ви оправят живота, няма да носят тази отговорност, тези хора искат да се докопат да някое постче или до пряката власт за да облагодетелстват себе си и своите хора. Това е обидно и е политически престъпно! Повече от обидно обаче се държаха някои местни журпналисти, като БНР – нпример. Обещствената държавна медия, на която ние плащаме с данъци заплатите си, последно време взе да се показва във фейсбук и интернет, щото види се бая са окапали слушателите и. Вместо да се докаже като „пределно обективна“ обаче, БНР като медия, или Радио Благоевград, вкараха манипулацията „Благоевград възстана…“ сякаш на площада не са шепа хора ами десетки, дори стотици хиляди… Срам и позор! Кои сте вие да говорите от името на Благоевградчани, ей! За толкова евтини ли ги имате!? Това управление наричате провал, да провал е – също като Вас.

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ОЧЕКВАЙТЕ ВЪВ ВЕСТИНК ТОП ПРЕСА – ЮГОЗАПАДНИЯ ТАБЛОИД ТОЗИ ПЕТЪК! 

С ТЕЗИ ОПОЗИЦИОНЕРИ КОЙТО УПРАВЛЯВА ЩЕ УПРАВЛЯВА ВЕЧНО! С ПРИСЪСТВИЕТО СИ ТЕЗИ ХОРА ПРАВЯТ НАЙ – ГОЛЯМАТА УСЛУГА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене